zwangerschap: beslissen waar te leveren – onderwerp overzicht

Uw keuzes van waar uw baby te leveren, zoals een ziekenhuis, een geboorte centrum, of uw huis. De locatie die u kiest kunnen beïnvloeden, of worden beïnvloed door uw keuze van de arts of verloskundige of ziektekostenverzekering plan.

De meeste artsen (MDS) leveren uitsluitend in ziekenhuizen. Sommige ziekenhuizen ook toestaan ​​dat geregistreerde verpleegkundigen met geavanceerde training (gecertificeerd verpleegster-vroedvrouwen) om daar te leveren onder toezicht van een arts. Veel ziekenhuizen bieden speciale geboorte kamers die comfortabel en huiselijk zijn, met grote bedden, houten meubelen zoals schommelstoelen, en foto’s op de muren.

Ziekenhuis verschillen met betrekking tot die tijdens de bevalling naast de partner of arbeid coach aanwezig kan zijn. Maar de meeste ziekenhuizen, zodat de vrouw om bezoekers tijdens haar bevalling. Het ziekenhuis kan het aantal bezoekers te verminderen bij de levering aan overbevolking en het risico van infectie te voorkomen.

U kunt een rondleiding van de ziekenhuizen te vragen in uw buurt om te zien welke mogelijkheden ze bieden. Het voordeel van een ziekenhuis de geboorte is de beschikbaarheid van ervaren personeel en materieel als er problemen of complicaties te ontwikkelen. Ook een ziekenhuis biedt een breed scala aan mogelijkheden voor pijnbestrijding.

Bevalling centra worden meestal bemand door gecertificeerde verpleegkundige-verloskundigen die de mogelijkheid om te bellen in een arts of kan u of uw baby naar een nabijgelegen ziekenhuis als er problemen of complicaties te ontwikkelen. Bevalling centra zijn minder formeel en minder institutionele dan ziekenhuizen. U mag worden toegestaan ​​om meerdere mensen, met inbegrip van andere kinderen en familieleden, aanwezig bij de geboorte.

Bevalling centra zijn niet aan te raden als je een hoog risico zwangerschap. Noodsituatie medische apparatuur en opties voor pijnbestrijding zijn beperkt. Aanbieden in een geboorte centrum is meestal minder duur dan het leveren van in een ziekenhuis, hoewel het niet kan worden gedekt door de verzekering.

Sommige gecertificeerde verpleegkundige-verloskundigen (CNMs) zal leveren in een thuissituatie, zoals zal gecertificeerde professionele verloskundigen (CPM) en leg verloskundigen.

Het grote nadeel van een thuisbevalling is het risico van een noodsituatie, die zal vereisen dat u of uw baby worden genomen in een ambulance naar een ziekenhuis. De tijd die het duurt om u of de baby naar het ziekenhuis zorg kan worden kritisch.

Het voordeel van een thuisbevalling is dat je meer comfortabel verblijf in een vertrouwde omgeving tijdens de bevalling kunnen voelen. En je kunt hebben wie je maar wilt in de kamer met u.

Een thuisbevalling is de minst dure optie, hoewel het niet kan worden gedekt door de verzekering. Een thuisbevalling is niet aan te raden als u een hoog risico zwangerschap.