zwanger van een tweeling? uitoefenen no-nos

U kunt een heleboel verwarrende informatie over de vraag of je veilig kunt uitoefenen tijdens de uitvoering tweelingen hebben gehoord. In feite is elke zwangerschap is anders. Sommige tweelingzwangerschappen komen met complicaties en risico’s – anderen niet.

De kwestie van hoeveel u scharnieren op uw specifieke risico’s kunnen uitoefenen. Als je een hoog risico op complicaties, kan uw arts raden u aan om uw oefening plannen in de wacht tot na uw baby’s worden geboren. Of, kan hij of zij suggereren dat je bezuinigen op de uitoefening van rond de 20 tot 24 weken.

Alvorens een trainingsprogramma, praten met uw arts over uw specifieke risico’s en problemen. Dan, zorg ervoor om te leren wat soorten oefeningen beste om te voorkomen zijn, zelfs als uw arts geeft u de OK om te oefenen.

Er zijn een aantal vormen van lichaamsbeweging die zijn gewoon te riskant voor elke zwangere vrouw. Hier zijn een aantal om weg te blijven uit

Tips voor Heartburn relie; Gezonde Diapering: The Basic; Dental Bezoek voor zwangere vrouwen

Oefening om gewicht te verliezen. Afhankelijk van uw pre-zwangerschap gewicht, kunt u verwachten om ongeveer 37-54 pond te krijgen. Dit kan moeilijk te nemen, zowel emotioneel als fysiek, maar sla de calorieverbranding voor na de bevalling. Zolang je eet een gezonde voeding, gewichtstoename tijdens de zwangerschap is een teken van gezonde ontwikkeling van uw tweelingen.

Contactsporten. Ruige sporten zoals voetbal, basketbal en ijshockey komen met een hoog risico op het krijgen van knock-out in de maag. Vermijd deze sporten na het eerste trimester wanneer je buik begint te groot en worden blootgesteld aan te krijgen.

Fall-gevoelige activiteiten. De risico’s opwegen tegen de voordelen als het gaat om activiteiten die veel balans vereisen, zoals skiĆ«n en paardrijden. Zelfs rijden op een fiets buiten kan riskant zijn als je niet gewend bent om het balanceren van een zwangere buik. Na week 12 of 14, doe je trappen op een stationaire fiets.

Hooggelegen oefening. Zelfs als je dol op de bergen, onder de drempel van 6.000 voeten als je uit te oefenen. Als u symptomen van hoogteziekte, zoals hoofdpijn, misselijkheid, braken, of vermoeidheid te voelen, noem het stopt voor de dag en bel uw arts.

Gezonde recepten Minus de Heartbur; Bescherm uw gezin tegen Germ; In verlegenheid gebracht door incontinentie?