zaaddodend middel (vaginale route) het juiste gebruik

doseren

opslagruimte

Zorg ervoor dat u zorgvuldig te lezen en volg de aanwijzingen die bij elke zaaddodend artikel. Elk product kan verschillende richtingen voor het gebruik van het product. De aanwijzingen vertellen u hoe veel te gebruiken, hoe lang je moet wachten voordat het hebben van geslachtsgemeenschap, en hoe lang je het moet laten in de vagina na het vrijen.

Spermicide producten zijn alleen voor vaginaal gebruik en zijn niet voor rectale (anaal) gebruik.

Vaginaal douchen is niet nodig of aangeraden na het gebruik van deze geneesmiddelen. Bij gebruik van een zaaddodende pasta, douchen binnen 6 tot 8 uur na de laatste geslachtsgemeenschap (zelfs met gewoon water) kan de zaaddodend middel minder goed werkt. Ook kunnen wassen of spoelen van de vaginale of rectale gebied van de zaaddodende pasta wegspoelen voordat het tijd was om goed te werken heeft gehad.

Cervixkapje en membranen worden niet aanbevolen voor gebruik tijdens uw menstruatie als gevolg van een verhoogde kans op het ontwikkelen van toxische shock syndroom. Uw arts kan u adviseren om condooms met een zaaddodend middel te gebruiken in plaats tijdens je menstruatie wanneer de beveiliging nodig is.

Voor het juiste gebruik van zaaddodende pasta bij gebruik alleen

Voor het juiste gebruik van zaaddodende pasta met cervicale caps, condooms of diafragma

Voor patiënten die met een zaaddodende pessarium

Voor patiënten die zaaddodende met condooms

Voor patiënten die spermiciden met een diafragma

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.