vergiftiging-preventie

Ongeveer 80% van vergiftigingen voorkomen bij kinderen van 1-4 jaar. Ontwikkelen van gif preventie gewoonten vroeg, voordat uw kind is kruipen. Baby’s groeien zo snel dat soms zijn ze kruipen en lopen voordat je tijd om ze te beschermen.

Laat nooit een giftig product zonder toezicht in de buurt van kinderen, zelfs voor een moment. Veel vergiftigingen optreden wanneer een volwassene die met behulp van een giftige product wordt afgeleid door de deurbel, een telefoon, of een andere onderbreking; Wees je bewust van gemeenschappelijke stoffen die giftig zijn, zoals kamerplanten en cosmetica; Gebruik kindveilige sluitingen op uw kasten; Houd producten in hun originele verpakking. Nooit slaan giftige producten in voedsel containers; Laat nooit alcohol in het zicht of het bereik van een kind; Lees product labels voor voorzichtigheid verklaringen, hoe u het product correct en EHBO-instructies te gebruiken; Houd het nummer van uw lokale poison control center in de buurt van uw telefoon.

Niet vergiften zoals drain schoner, ovenreiniger of plantaardig voedsel te houden onder uw aanrecht. Houd ze buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Vaatwasmiddel is vooral gevaarlijk; Laat uw huis getest op niveaus van lood eventuele oudere loodhoudende verf nog aanwezig kunnen zijn. Voor meer informatie, loodvergiftiging; Sommige huis of tuin planten en de gebruikte de zorg voor hen chemische stoffen (zoals kunstmest) kunnen giftig zijn als ze worden ingeslikt. Zorg ervoor dat u uw kinderen te leren niet met hen te spelen.

Pollen, behandeling tips, en nog veel meer.

Het is niet te versmaden.

Houd alcohol uit het zicht en bereik van kinderen houden; Leer uw kinderen over de effecten van alcohol en medicijnen. Moedig uw tiener aan alcohol en drugs te vermijden; Zorg voor niet-alcoholische dranken op feesten en maaltijden. Geef niet uw kinderen de indruk dat volwassenen nodig hebben om alcohol te drinken om een ​​goede tijd te hebben.

Zet alle medicijnen en vitaminen uit het zicht en bereik van kinderen houden. Acetaminophen, zoals Tylenol, is een veel voorkomende bron van de kindertijd vergiftiging; Nooit bellen geneesmiddelen “snoep, Keep geneesmiddelen in hun originele gekenmerkte recipiënten; Koop receptplichtige geneesmiddelen in kindveilige colli; Probeer innemen van medicijnen uit het zicht van kinderen; Controleer het etiket op de fles elke keer dat een geneesmiddel in te nemen om ervoor te zorgen dat u bent het nemen van de juiste,. Controleer de vervaldata op medicijnen Als je medicijnen zijn verlopen of niet meer nodig is, contact op met uw apotheker om instructies over hoe te ontdoen van hen.