sparfloxacine (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Sparfloxacine kunnen worden genomen bij de maaltijd of op een lege maag of met melkproducten of cafeïnehoudende producten.

Drink veel vocht, terwijl u wordt behandeld met dit geneesmiddel. Het drinken van extra water zal helpen om een ​​aantal ongewenste effecten van sparfloxacine te voorkomen.

Dit geneesmiddel werkt het beste wanneer er een constante hoeveelheid in het bloed of urine. Om te voorkomen dat de hoeveelheid constant, geen enkele dosis over te slaan. Ook is het best om de doses op gelijkmatig momenten, dag en nacht,. Bijvoorbeeld, als je naar één dosis per dag te nemen, proberen om het te nemen op hetzelfde tijdstip iedere dag.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

opslagruimte

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.