sinecatechines (plaatselijke toepassing route) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Gebruik het geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en gebruik het niet langer dan aangegeven.

Was uw handen met water en zeep voor en na het gebruik van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in je ogen, neus, mond, vagina of anus. Niet gebruiken op open wonden of op de huid gebieden die snijwonden of schaafwonden te hebben. Als het niet te krijgen op deze gebieden, spoel het af meteen.

Gebruik dit medicijn op moedervlekken, moedervlekken, of enige andere wratten totdat je het te bespreken met uw arts.

Vrouwen met behulp van tampons zou de tampon voordat het aanbrengen van de zalf. Wanneer de tampon moet worden gewijzigd terwijl de zalf op de huid, voorkomen dat de zalf in de vagina.

Mannen die niet besneden zijn en de behandeling van genitale wratten onder de voorhuid terug moeten trekken van de voorhuid en het gebied dagelijks reinigen.

opslagruimte

Niet wassen van de zalf van het behandelde gebied voordat u de volgende dosis toe te passen. Wanneer u het te behandelen gebied of de baden te wassen, gelden de zalf achteraf.

Mis het behandelde gebied niet bedekken met een verband, tenzij uw arts u heeft verteld. U kunt dragen loszittende ondergoed na het toepassen van dit geneesmiddel.

Houd het gebruik van dit geneesmiddel totdat alle wratten hebben opgehelderd. U moet echter geen gebruik maken van dit geneesmiddel langer dan 16 weken.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiƫnten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar in de koelkast. Niet bevriezen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.