self-management – niet-allergische rhinitis

Probeer deze tips te helpen verminderen ongemak en verlichting van de symptomen van niet-allergische rhinitis

Lifestyle en huismiddeltjes

het voorkomen

Spoel je neus. Gebruik een speciaal ontworpen knijpfles, zoals die in zoutoplossing kits, bol spuit of netipot opgenomen om uw neus irrigeren. Dit huis remedie, genaamd nasale lavage, kan helpen vrij van irriterende stoffen houden je neus. Bij dagelijks gebruik, dit is een van de meest effectieve behandelingen voor niet-allergische rhinitis.

Om besmetting te voorkomen, gebruikt water dat is gedestilleerd, steriel, eerder gekookt en afgekoeld, of gefilterd met een filter met een absolute poriegrootte van 1 micron of kleiner te maken van de irrigatie-oplossing. Ook ben zeker om de irrigatie-inrichting te spoelen na elk gebruik met dezelfde gedestilleerd, steriel, eerder gekookt en afgekoeld, of gefilterd water en open laten aan de lucht drogen.

Er is momenteel geen trefzekere manier om niet-allergische rhinitis te voorkomen. Echter, een nieuwe studie suggereerde dat kinderen die vette vis of bepaalde meervoudig onverzadigde vetzuren aten minder kans op niet-allergische rhinitis en allergische ontwikkelen zijn. Het verminderde risico werd waargenomen bij kinderen die haring, makreel of zalm ten minste eenmaal per week verbruikt.

Als u al niet-allergische rhinitis, kunt u stappen ondernemen om uw klachten te verminderen en te voorkomen flare-ups