Sastid actueel

Gebruikt Voor Sastid

Therapeutische klasse: Antiacne Keratolytisch

Farmacologische klasse: NSAID

Chemische Klasse: Salicylaat, Non-Aspirine

Dit geneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Jonge kinderen kunnen een verhoogd risico van ongewenste effecten als gevolg van de toegenomen absorptie van salicylzuur door de huid. Producten met salicylzuur mag niet worden toegepast op grote gebieden van het lichaam of voor langere tijd bij zuigelingen en kinderen.

Voordat u Sastid

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van salicylzuur en zwavel combinatie bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die salicylzuur en zwavel bevatten. Het kan niet specifiek Sastid zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven. Niet meer van het te gebruiken en gebruik het niet vaker dan aanbevolen op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Onmiddellijk na het gebruik van dit geneesmiddel, je handen wassen om eventuele medicijnen die kunnen worden op ze te verwijderen.

Houd dit geneesmiddel uit de buurt van de ogen. Als je per ongeluk wat in uw ogen krijgen, spoel ze grondig met water.

Om de reiniging van de huid lotion gebruiken

Om de shampoo of de bar te gebruiken als een shampoo

Naar de bar te gebruiken als een soap

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Correct gebruik van salicylzuur en zwavel

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Bij het gebruik van salicylzuur en zwavel combinatie medicijnen, geen gebruik maken van een van de volgende voorbereidingen op dezelfde getroffen gebied als dit geneesmiddel, tenzij anders voorgeschreven door uw arts

Om een ​​van de bovenstaande preparaten op dezelfde getroffen gebied salicylzuur en zwavel combinatiemiddel gebruik kan ernstige irritatie van de huid veroorzaken.

Gebruik geen actueel kwikhoudende voorbereiding, zoals ammoniak kwik zalf, op dezelfde getroffen gebied als dit geneesmiddel. Om dit te doen kan een vieze geur veroorzaken, kan irriterend voor de huid, en kan de huid zwarte vlekken. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Het nemen van grote doses aspirine of andere salicylaten (waaronder diflunisal) tijdens het gebruik van actuele salicylzuur (in dit geneesmiddel) kan leiden tot een overdosis. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Sastid

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid OTC Over the counter

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Sastid Side Effects

Sastid (salicylzuur / zwavel actueel)

Roos ketoconazole actueel, Nizoral Shampoo, Nizoral Topical, Ketodan, Xolegel, Extina, Capitrol, Dermazinc, Sebulex, pyrithionzink actueel

Acne doxycycline, clindamycine actueel, erytromycine actueel, tetracycline actueel, minocycline, Accutane, tretinoïne actueel, isotretinoïne, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen