salicylzuur (actuele route) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan aanbevolen op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Hiervoor kan het risico van absorptie door de huid en de kans salicylzuur vergiftiging verhogen.

Dit geneesmiddel is alleen voor gebruik op de huid. Geen van het in je ogen, neus of mond krijgt. Spoel het af met water meteen als het krijgt op deze gebieden.

Alvorens een OTC acne product voor het eerst een kleine hoeveelheid van een of twee kleine getroffen gebieden van de huid gedurende 3 dagen. Als er geen ongemak optreedt, volg de aanwijzingen op de drug feiten etiket van het product.

Als uw arts een afsluitend verband (luchtdicht bekleding, zoals keuken plastic wrap) over dit geneesmiddel moet worden toegepast heeft besteld, zorg ervoor dat je weet hoe het toe te passen. Aangezien een afsluitend verband zal het bedrag van de geneeskunde te verhogen door uw huid opgenomen en de mogelijkheid van salicylzuur vergiftiging, gebruik het alleen zoals aangegeven. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

U dit middel weg van de ogen en andere slijmvliezen, zoals de mond en de binnenkant van de neus. Als je per ongeluk wat in uw ogen of op andere slijmvliezen moeten krijgen, onmiddellijk uitspoelen met water gedurende 15 minuten.

Om de crème, lotion of zalf te gebruiken

opslagruimte

De gel

Om het pad te gebruiken

Om het gips voor wratten, likdoorns of eelt te gebruiken

Om de shampoo te gebruiken

Om de zeep

Om de actuele oplossing gebruiken

Om de actuele oplossing voor wratten, likdoorns of eelt te gebruiken

Tenzij uw handen worden behandeld, was ze meteen na het aanbrengen van dit geneesmiddel aan een geneesmiddel dat kan worden op ze te verwijderen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.