ropinirol (oraal) voorzorgsmaatregelen

Het is belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken aan veranderingen in uw dosis toe te staan ​​en om te controleren of er geen ongewenste effecten.

Stop niet met het innemen van dit geneesmiddel zonder eerst met uw arts. Uw arts kan vragen om geleidelijk aan het bedrag dat u neemt alvorens volledig te stoppen te verminderen.

Mensen die ropinirol hebben gemeld in slaap vallen zonder waarschuwing tijdens activiteiten van het dagelijks leven, met inbegrip van het rijden, wat soms tot ongevallen leidde. Dit kan zo laat 1 jaar gebeuren na het innemen van het geneesmiddel. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je niet alert, goed gecoördineerd, of in staat om na te denken of zien goed doen.

Dit geneesmiddel zal toevoegen aan de gevolgen van alcohol en andere CZS-depressiva (geneesmiddelen die vertragen het zenuwstelsel, mogelijk veroorzaakt slaperigheid). Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of medicijnen voor hooikoorts, andere allergieën of verkoudheid, slaapmiddelen, kalmeringsmiddelen, of slapen geneeskunde, recept pijnstillers of verdovende middelen, medicijnen voor epileptische aanvallen of barbituraten, spierverslappers, of narcose, waaronder een aantal tandheelkundige anesthetica. Neem contact op met uw arts voordat u een van de bovenstaande tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen kunnen optreden, met name bij het opstaan ​​vanuit een liggende of zittende houding. Deze symptomen hebben meer kans om zich voordoen wanneer u begint met het gebruik van dit geneesmiddel, of wanneer de dosis wordt verhoogd. Opstaan ​​langzaam kan helpen. Als u dit probleem zou moeten hebben, contact op met uw arts.

Hallucinaties optreden bij sommige patiënten. Dit komt vaker voor bij ouderen. Als je hallucinaties hebben, contact op met uw arts.

Omdat roken de effecten van behandeling met dit geneesmiddel kan afnemen, is het het beste om het roken te vermijden terwijl u het gebruikt. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Het is belangrijk dat uw arts controleer je huid melanoom regelmatig als u de ziekte van Parkinson ..

Sommige mensen die dit medicijn hebben gebruikt had ongewone veranderingen in hun gedrag. Praat met uw arts als u problemen krijgt met gokken of toegenomen libido tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.