Rogaine voor mannen extra sterkte actueel

Gebruikt Voor Rogaine voor mannen Extra Kracht

Therapeutische klasse: Alopecia Agent

Als haargroei zal optreden bij het gebruik van minoxidil, komt meestal nadat het geneesmiddel is gebruikt voor meerdere maanden duurt zolang het geneesmiddel nog steeds gebruikt. Haar verlies zal opnieuw beginnen binnen een paar maanden na minoxidil behandeling is gestopt.

Dit geneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van actuele minoxidil bij kinderen. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld ..

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrie-specifieke problemen die het nut van actuele minoxidil bij ouderen zou beperken. Studies hebben echter aangetoond dat het geneesmiddel werkt het beste bij jongere patiënten met een korte geschiedenis van haaruitval. Minoxidil is niet onderzocht bij patiënten ouder dan 65 jaar.

Vóór het gebruik van Rogaine voor mannen Extra Kracht

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die minoxidil bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Rogaine voor mannen Extra Kracht zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Dit geneesmiddel komt meestal met de patiënt instructies. Het is belangrijk dat u de instructies zorgvuldig te lezen.

Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel alleen gebruiken zoals aangegeven. Niet meer van het te gebruiken en gebruik het niet vaker dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan de kans dat het wordt geabsorbeerd door de huid te verhogen. Om dezelfde reden, niet minoxidil van toepassing zijn op andere delen van je lichaam. Absorptie in het lichaam invloed op het hart en bloedvaten en ongewenste effecten veroorzaken.

Gebruik geen andere producten huid op hetzelfde huidgebied waar je minoxidil gebruiken. Haarkleuring, haar permanenten en haarrelaxers kan tijdens minoxidil behandeling worden gebruikt zolang de hoofdhuid wordt gewassen net voordat de haarkleuring, permanent of relaxer. Minoxidil mag niet gebruikt worden 24 uur voor en na het haar behandelingsprocedure. Zorg ervoor dat u geen dubbele uw dosis minoxidil te maken voor elke gemiste doses.

Om minoxidil actueel oplossing toe te passen

Om minoxidil actueel schuim van toepassing

Als je hoofdhuid wordt afgeschuurd, geïrriteerd of verbrand, contact op met uw arts alvorens minoxidil.

Minoxidil topische schuim of oplossing voor gebruik op alleen de hoofdhuid. Houd dit geneesmiddel uit de buurt van de ogen, neus en mond. Als je per ongeluk wat in uw ogen, neus of mond moeten krijgen, spoel het gebied grondig met koud water uit de kraan. Als u gebruik maakt van de pompverstuiver, wees niet te ademen in de spray.

Mis het schuim in de buurt van open vuur niet gebruiken, of tijdens het roken. Niet doorboren, te breken, of verbranden de spuitbus.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Correct gebruik van minoxidil

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Ontvlambaar: Verwijderd houden van open vuur.

Het is belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt en om te controleren op ongewenste effecten.

Vertel uw arts als u nog steeds jeuk, roodheid of branden van je hoofdhuid merkt nadat u minoxidil toe te passen. Als de jeuk, roodheid of branden ernstig is, was de geneeskunde uit en controleer met uw arts alvorens het te gebruiken.

Haaruitval kan nog 2 weken nadat u start met het gebruik minoxidil. Vertel uw arts als je haar verlies blijft na 2 weken. Ook, vertel uw arts als je haargroei niet toeneemt na het gebruik van minoxidil gedurende 4 maanden.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Rogaine voor mannen Extra Kracht

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Alopecia triamcinolon, minoxidil actueel, Kenalog-40, Rogaine, Kenalog-10, Rogaine Women’s, haargroei behandeling van mannen, Aristospan, haargroei behandeling voor vrouwen

Rogaine voor mannen Extra Kracht Side Effects

Rogaine Heren Extra Kracht (minoxidil actueel)