rogaine: toepassingen, bijwerkingen en reviews

Wat is Rogaine?

Rogaine zal permanent hergroei van hoofdhaar niet veroorzaken. U moet doorgaan met behulp van het product aan de hergroei van je haar te houden.

Niet gebruiken Rogaine als de huid op je hoofdhuid is beschadigd, geïrriteerd of verbrand. Dit kan meer van de medicatie te worden geabsorbeerd door het lichaam, die gevaarlijk kan zijn mogelijk.

Niet gebruiken Rogaine op een deel van ander dan je hoofdhuid je lichaam. Toepassing op andere lichaamsdelen kan gevaarlijk zijn.

Belangrijke gegevens

Gebruik geen andere lokale producten op je hoofdhuid tijdens de behandeling met Rogaine, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Heeft Rogaine niet als de huid op je hoofdhuid is rood, gezwollen, geïrriteerd of geïnfecteerd. Dit kan meer van de medicatie te worden geabsorbeerd door het lichaam, die gevaarlijk kan zijn mogelijk.

Controleer het medicijn label zorgvuldig om ervoor te zorgen dat Rogaine zal uw specifieke vorm van haaruitval te behandelen.

Gebruik alleen de Rogaine formule die is gemaakt voor je geslacht. Vrouwen moeten niet gebruiken minoxidil producten die speciaal zijn gemaakt voor mannen.

Voordat u dit geneesmiddel

Vraag uw arts of apotheker of het veilig is voor u om dit geneesmiddel te gebruiken als u andere medische aandoeningen, in het bijzonder

hartziekte.

de overheid zwangerschap categorie C. Het is niet bekend of Rogaine zal een ongeboren baby schaden. Gebruik dit geneesmiddel niet zonder advies van een arts als u zwanger bent.

Zie ook: de zwangerschap en borstvoeding waarschuwingen (in meer detail)

Het is niet bekend of minoxidil actueel overgaat in de moedermelk of als het een zogende baby kan schaden. Heeft Rogaine niet zonder advies van een arts als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Niet gebruiken Rogaine op iedereen die jonger dan 18 jaar zonder medisch advies.

Gebruik Rogaine precies zoals voorgeschreven door uw arts of zoals voorgeschreven in het pakket labeling. Niet gebruiken in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Het gebruik van meer van dit medicijn dan de aanbevolen niet sneller haargroei, en kunnen leiden tot gevaarlijke bijwerkingen.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met de patiënt instructies voor veilig en effectief gebruik. Volg deze aanwijzingen aandachtig door. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

Droog je haar en hoofdhuid voor het aanbrengen van Rogaine.

Breng de aanbevolen hoeveelheid voor de getroffen gebieden van de hoofdhuid. Rogaine gewoonlijk tweemaal per dag aangebracht, in de ochtend en avond.

Was uw handen na het aanbrengen van Rogaine.

Gebruik Rogaine alleen op je hoofdhuid. Niet gebruiken op een ander deel van je lichaam.

Het kan tot 4 maanden of langer voordat u nieuwe haargroei opmerken. Nieuw haar kan zacht, kleurloos, en nauwelijks zichtbaar zijn. Met de verdere behandeling, moet het haar beginnen met de zelfde kleur en dikte als uw bestaande haar te hebben.

Praat met uw arts als u geen haar groei te zien na 4 maanden van de behandeling.

Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

Houd het schuim bus uit de buurt van open vuur of hoge temperaturen, zoals in een auto op een warme dag. De bus kan exploderen als het te warm wordt. Niet doorboren of verbranden een lege bus.

Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor Alopecia

Oplossing; Breng 1 ml plaatselijk op het aangetaste gebied (en) van de hoofdhuid tweemaal daags. De dosis mag niet meer dan 2 ml per dag .; Schuim; Toepassen halve dop plaatselijk op het aangetaste gebied (en) van de hoofdhuid tweemaal daags.

Hoe moet ik Rogaine gebruiken?

Pas de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd voor uw volgende dosis. Gebruik geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Een overdosis van Rogaine is naar verwachting niet gevaarlijk te zijn. Zoek medische attentionPoison Help lijn bij 222-1222 als iemand per ongeluk de medicatie heeft ingeslikt.

Voorkom dat dit geneesmiddel in de ogen, neus of mond. Als dit gebeurt, spoel het gebied met water.

Vermijd het gebruik van andere producten huid op de gebieden die u behandelen met Rogaine, tenzij uw arts u dat zegt.

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Rogaine: netelroos; moeilijke ademhaling; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Hoewel het risico van ernstige bijwerkingen laag als Rogaine wordt aangebracht op de huid, kunnen bijwerkingen optreden als het geneesmiddel in de bloedstroom wordt geabsorbeerd.

Bel meteen als u uw arts

ernstige irritatie van de hoofdhuid

ongewenste groei van gezichtshaar

pijn op de borst, snelle hartslag

zwelling in uw handen of voeten, snelle gewichtstoename

een licht gevoel in het hoofd, zoals u misschien flauwvalt

Rogaine doseren informatie

hoofdpijn, duizeligheid, verwarring; of

Wat gebeurt er als ik een dosis gemist?

flushing (warmte, roodheid of tintelend gevoel).

Vaak Rogaine bijwerkingen kunnen zijn

Wat gebeurt er als ik een overdosis?

veranderingen in de kleur of textuur van je haar.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. U kan bijwerkingen te melden aan de overheid bij de regering-1088.

Wat moet ik vermijden tijdens het gebruik van Rogaine?

Het is niet waarschijnlijk dat andere medicijnen die u mondeling of injecteren zal een effect hebben op lokaal toegepast minoxidil. Maar veel drugs kan interageren met elkaar. Vertel elk van uw zorgverleners over alle geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief recept en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten.

4.01.2014-09-12, 02:21:22

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Alopecia triamcinolon, minoxidil actueel, Kenalog-40, Kenalog-10, Rogaine Women’s, haargroei behandeling van mannen, Rogaine Heren Extra Kracht, Aristospan, haargroei behandeling voor vrouwen

Rogaine bijwerkingen

Welke andere drugs zullen Rogaine beïnvloeden?

Rogaine (minoxidil actueel)