rimso-50

Therapeutische klasse: Nier-Urologic Agent

Gebruikt Voor Rimso-50

Interstitiële cystitis is het enige menselijk gebruik voor dimethylsulfoxide, dat is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

Beweert dat dimethylsulfoxide is effectief voor de behandeling van verschillende vormen van artritis, zweren in scleroderma, spier verstuikingen en verrekkingen, kneuzingen, infecties van de huid, hebben brandwonden, wonden en geestesziekten niet bewezen.

Hoewel andere preparaten dimethylsulfoxide beschikbaar voor industriële en veterinaire (dierlijke) gebruiken, moeten ze niet gebruikt worden door mensen, door hun onbekende zuiverheid. Verontreinigingen in deze preparaten kunnen ernstige ongewenste effecten bij de mens veroorzaken. Zelfs als dimethylsulfoxide wordt aangebracht op de huid wordt geabsorbeerd in het lichaam door de huid en slijmvliezen.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies over dit geneesmiddel zijn gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Voordat u Rimso-50

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken met het gebruik van dit geneesmiddel bij ouderen met een gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige patiënten kunnen wat ongemak gedurende de tijd dat dit geneesmiddel wordt in de blaas gebracht hebben. De pijn wordt gewoonlijk minder telkens wanneer het geneesmiddel wordt gebruikt.

Dimethylsulfoxide kan ertoe leiden dat u een knoflook-achtige smaak binnen een paar minuten na het geneesmiddel in de blaas wordt gezet. Dit effect kan enkele uren duren. Het kan ook leiden tot uw adem en de huid om een ​​knoflook-achtige geur, die maximaal kan duren tot 72 uur te hebben.

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Tussenliggende amitriptyline, Elavil, Pyridium, Phenazopyridine, imipramine, Elmiron, Tofranil, dimethylsulfoxide, Uristat, Azo-Standard

Correct gebruik van Rimso-50

Blaasontsteking ciprofloxacine, amoxicilline, cefalexine, Levaquin, levofloxacine, Macrobid, Keflex, nitrofurantoïne, cefuroxim, trimethoprim, tetracycline

Rimso-50 Side Effects

Rimso-50 (dimethyl sulfoxide)