retrograde ejaculatie behandelingen en drugs

Retrograde ejaculatie normaliter niet behandeling nodig tenzij het interfereert met vruchtbaarheid. In dergelijke gevallen werd de behandeling afhankelijk van de onderliggende oorzaak. Drugs kan werken voor retrograde ejaculatie wordt veroorzaakt door schade aan de zenuwen. Dit kan worden veroorzaakt door diabetes, multiple sclerose, bepaalde operaties en andere aandoeningen en behandelingen.

Drugs in het algemeen zal niet helpen als retrograde ejaculatie is te wijten aan een operatie die vaste fysieke veranderingen van uw anatomie veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn de blaas hals chirurgie en transurethrale resectie van de prostaat.

Als uw arts denkt dat medicijnen die u gebruikt kan van invloed zijn op uw vermogen om normaal te ejaculeren, kan hij of zij moet u stopt met hen voor een periode van tijd. Geneesmiddelen die retrograde ejaculatie kunnen veroorzaken omvatten bepaalde medicijnen voor stemmingsstoornissen en alfa-blokkers – geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk en sommige prostaataandoeningen.

Geneesmiddelen voor de behandeling retrograde ejaculatie zijn medicijnen voornamelijk gebruikt voor andere aandoeningen. Ze bevatten

Onvruchtbaarheid

Deze medicijnen helpen om de blaas nek spier gesloten tijdens een zaadlozing. Terwijl ze vaak een effectieve behandeling voor retrograde ejaculatie, kunnen al deze medicijnen bijwerkingen veroorzaken. Sommige van de bijwerkingen zijn van ondergeschikt belang, maar anderen kunnen worden ernstiger

Als u retrograde ejaculatie, moet je waarschijnlijk de behandeling van uw partner zwanger te raken. Met het oog op een zwangerschap te bereiken, moet je genoeg sperma ejaculeren om uw sperma te dragen in de vagina en in haar baarmoeder van je partner.

Als medicatie is het niet mogelijk om sperma te ejaculeren, zult u waarschijnlijk onvruchtbaarheid procedures bekend als bijgestaan ​​reproductieve technologie uw partner zwanger te raken nodig. In sommige gevallen kan het sperma worden verhaald op de blaas, verwerkt in het laboratorium en gebruikt om uw partner (intra-uteriene inseminatie) insemineren. Af en toe kan meer geavanceerde kunstmatige voortplantingstechnieken nodig zijn. Veel mannen met retrograde ejaculatie in staat zijn hun partners om zwanger te raken als ze eenmaal behandeling te zoeken.