remifentanil (intraveneuze route) voorzorgsmaatregelen

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert uw vooruitgang nauw terwijl u dit geneesmiddel te zien of het goed werkt en te zorgen voor een verandering in de dosis.

Dit geneesmiddel zal toevoegen aan de gevolgen van alcohol en andere CZS-depressiva (geneesmiddelen die u slaperig of minder alert te maken). Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of medicijnen voor hooikoorts, andere allergieën of verkoudheid, sedativa, tranquillizers, of slapen geneeskunde; recept pijnstillers of verdovende middelen, barbituraten of medicijnen voor epileptische aanvallen, spierverslappers, of andere anesthetica, waaronder een aantal tandheelkundige anesthetica . Neem contact op met uw arts of tandarts voordat u een van de bovenstaande terwijl u dit geneesmiddel.

Neem contact op met uw arts meteen als u blauwachtige lippen of huid, pijn op de borst, moeite met ademhalen, een snelle, beukende, of onregelmatige hartslag of hartslag, kortademigheid, of spierstijfheid na het ontvangen van dit geneesmiddel.

Duizeligheid, kan duizeligheid, of flauwvallen optreden met dit geneesmiddel, vooral als je opstaat vanuit een liggende of zittende houding plotseling. Opstaan ​​langzaam kan helpen, maar als het probleem blijft bestaan ​​of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

Dit geneesmiddel kan leiden tot constipatie. Dit komt vaker voor als je het gebruikt voor een lange tijd. Vraag uw arts als u ook een laxeermiddel moet gebruiken voor de preventie en behandeling van constipatie.