regionale anesthesie – topic overzicht

Regionale anesthesie is het gebruik van lokale anesthetica gewaarwordingen van pijn blokkeren een groot deel van het lichaam, zoals een arm of been of de buik. Regionale anesthesie kan een procedure wordt uitgevoerd op een gebied van het lichaam zonder uw onbewust.

Perifere zenuw blokken. Een plaatselijke verdoving wordt ingespoten in de buurt van een bepaalde zenuw of bundel van zenuwen sensaties van pijn te blokkeren uit het gebied van de door de zenuw geleverd lichaam. Zenuwblokkade worden meestal gebruikt voor chirurgie aan de armen en handen, benen en voeten, de lies of het gezicht; Epidurale en spinale anesthesie. Een lokale verdoving wordt ingespoten nabij het ruggenmerg en belangrijke zenuwen die het ruggenmerg sensaties pijn te blokkeren van een gehele gebied van het lichaam invoeren, zoals de onderbuik, de heupen of de benen.

importan; Het is mogelijk dat de hoofdtitel van het rapport Chilaiditi Syndroom is niet de naam die u verwacht.

Regionale anesthesie wordt het verdovingsmiddel ingespoten nabij een zenuw, een bundel van zenuwen of het ruggenmerg. Vaardigheid en ervaring vereist de anesthesie specialist de anesthesie op de juiste plaats te injecteren, omdat de plaats van injectie van het anestheticum een ​​significante invloed op de werking. Zorgvuldige techniek nodig is om het risico van zeldzame complicaties, zoals infectie of zenuwbeschadiging verminderen.

De plaats van injectie sterk beïnvloedt ook de snelheid waarmee het verdovingsmiddel opgenomen in de rest van het lichaam. Mensen die regionale anesthesie ontvangen worden gaten gehouden, omdat de gebruikte anesthetica kan het centraal zenuwstelsel, cardiovasculair systeem en luchtwegen (luchtwegen en longen) beïnvloeden. Dit is vooral belangrijk bij spinale en epidurale anesthesie omdat ze bloeddruk, ademhaling, hartslag en andere vitale functies beïnvloeden.

Regionale anesthesie kan worden gegeven met andere geneesmiddelen die u zich ontspannen of slaperig (sedativa) maken of de pijn verlichten (pijnstillers). Deze andere geneesmiddelen worden gegeven via een ader (intraveneus, IV).

Regionale anesthesie wordt meestal gebruikt wanneer de regeling

Is beperkt tot een specifiek gebied van het lichaam; Omvat een breed gebied van het lichaam waar de injectie van grote hoeveelheden van een anestheticum bijwerkingen die op het hele lichaam kan leiden; Heeft algemene verdoving nodig.