Refludan

Therapeutische klasse: Antistollingsmiddel

Gebruikt Voor Refludan

Farmacologische klasse: Trombine Inhibitor, Direct

Chemische Klasse: hirudine Related

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Baxter Healthcare Corporation heeft een besluit genomen om te stoppen met Refludan (lepirudine (rDNA)) voor injectie gemaakt. Geen verdere product zal worden gedistribueerd vanuit Bayer na 31 mei 2012.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van lepirudine injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Voordat u Refludan

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van lepirudine injectie bij geriatrische patiënten.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel geven. Dit geneesmiddel wordt toegediend via een naald geplaatst in één van uw aderen.

Dit geneesmiddel wordt alleen gegeven aan u, terwijl u in het ziekenhuis. Voordat u het ziekenhuis verlaat, kunt u worden overgeschakeld op een oraal geneesmiddel dat werkt op een soortgelijke manier. Als u zich zorgen maakt over deze, overleg dan met uw arts.

Het is erg belangrijk dat uw arts controleert u op regelmatige bezoeken nadat u het ziekenhuis verlaten voor enige problemen of ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel. Zorg ervoor dat alle afspraken houden.

Dit geneesmiddel kan leiden tot een ernstige vorm van allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Vertel het uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, zwelling van het gezicht, tong en keel, moeite met ademhalen of pijn op de borst na de injectie te krijgen.

Dit geneesmiddel kan uw kans op bloeden verhogen. Neem contact op met uw arts meteen als u ongewone bloeden of blauwe plekken, zwarte, teerachtige ontlasting, bloed in de urine of ontlasting opmerken, of kleine rode vlekken op de huid. Vermijd het plukken van uw neus. Als u nodig hebt om je neus te snuiten, blaas het voorzichtig.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid assortiment Discontinued

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

Correct gebruik van Refludan

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Trombocytopenie Drug Induced oprelvekin, lepirudine, Neumega

 of gaat u lid worden van de Refludan steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Refludan

Refludan Side Effects

Refludan (lepirudine)