recepten: 3 manieren om varkensvlees te koken

Als het woord “pork” brengt vette aflaten zoals bacon en ham erg vindt, denk opnieuw. “Het mooie van varkensvlees is dat door de jaren heen boeren hebben gekweekt dat het slanker en slanker te zijn”, zegt Debra Krummel, PhD, RD, een universiteit van Cincinnati voeding onderzoeker. “Je kunt nu varkensvlees, dat is net zo mager als kipfilet.

Het magerste optie is varkenshaas, die zeer weinig verzadigd vet en zal geen significante invloed op uw cholesterolgehalte in het bloed, zegt Krummel.

Varkensvlees is één van de rijkste voedselbronnen thiamine, een vitamine B het lichaam produceren energie draagt ​​uit voedsel. Het is ook een goede bron van zink, een mineraal nodig voor het immuunsysteem. Plus, eiwit (of het nu in varkensvlees of andere voedingsmiddelen) helpt om de honger op de baai.

“Het mooie van varkensvlees is dat door de jaren heen boeren hebben gekweekt dat het slanker en slanker zijn.” – Debra Krummel, PhD

Varkenshaas is veelzijdig, dus je kunt het het hoofdgerecht voor een elegant diner of grill het op tegen een achterklep partij. Maar omdat het zo mager, bereiden met zorg.

“Ik denk dat sommige mensen krijgen uitgeschakeld, omdat ze te gaar, of ze niet marineren, of ze geen gebruik maken van een vochtige koken methode, en dan smaakt het alsof Shoe lederen”, zegt Krummel.

Ze raadt het gebruik van een instant-lezen thermometer en koken het vlees enkel tot de inwendige temperatuur bereikt 160 F als een trefzekere manier om de aanbesteding in rosse buurt te houden.

Deze eenvoudige maar elegante recept neemt varkenshaas op een reis naar Toscane met de klassieke Italiaanse smaken van olijfolie, citroen en kappertjes.

Maakt 4 porties

ingrediënten

1 hele varkenshaas, ongeveer 1 pond

bloem 3 eetlepels

2 tl citroen peper

2 theelepels olijfolie

1/4 kop droge witte wijn

1/4 kop citroensap

4-6 plakjes citroen, zeer dun

4 eetlepels kappertjes, uitgelekt

Routebeschrijving

1. Slice ossenhaas in 8 gelijke stukken. Plaats stukken tussen de bladen van plastic Wra; pond elk stuk tot 1/8-inch dik met een vlees hamer of deegroller.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep