Rebif rebidose titratieverpakking

Therapeutische klasse: Immunologische Agent

Toepassingen voor Rebif Rebidose titratieverpakking

Farmacologische klasse: Interferon, Beta (klasse)

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie oud zijn om de effecten van interferon beta-1a injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Hoewel passende studies over de relatie oud zijn om de effecten van interferon beta-1a injectie zijn niet uitgevoerd in de geriatrische populatie worden geriatrische-specifieke problemen niet verwacht dat het nut van interferon beta-1a injectie bij ouderen beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nier-, lever- of hartproblemen, die voorzichtigheid bij patiënten die met interferon beta-1a injectie nodig hebben.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Voordat u Rebif Rebidose titratieverpakking

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die interferon beta-1a bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Rebif Rebidose titratieverpakking zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel geven. U kan ook worden geleerd hoe om uw geneesmiddel te geven thuis. Dit geneesmiddel wordt gegeven als een schot onder de huid of in een spier.

Als u het injecteren van interferon beta-1a zelf, gebruik het precies zoals voorgeschreven door uw arts. Heeft uw dosis of doseringsschema niet wijzigen zonder eerst met uw arts. Het exacte bedrag van de medicijnen die u nodig hebt is zorgvuldig uitgewerkt. Het gebruik van te veel zal het risico op bijwerkingen verhogen, terwijl het gebruik van te weinig kan niet het verbeteren van je conditie.

Je zult dan het lichaam de ruimte waar dit schot kan worden gegeven. Gebruik een ander lichaam gebied elke keer dat je jezelf een schot. Blijf op de hoogte van waar je elk schot om ervoor te zorgen dat u draaien delen van het lichaam te geven.

Gebruik alleen het merk van dit medicijn die uw arts voorgeschreven. Verschillende merken zijn mogelijk niet op dezelfde manier werken.

Rebif komt als een auto-injector en een voorgevulde spuit. Het werkt het beste als je het (bijvoorbeeld maandag, woensdag en vrijdag) ten minste 48 uur tussen elke week op hetzelfde tijdstip (meestal in de late namiddag of ‘s avonds) op dezelfde 3 dagen.

Avonex wordt geleverd als een voorgevulde pen autoinjector, een voorgevulde spuit of een poeder. Het poeder moet worden gemengd met steriel water voordat het wordt gegeven. Laat de flacon niet schudden nadat u het water toe te voegen. Zwenk de water en medicijnen met elkaar te mengen. Het mengsel moet helder of lichtgeel zijn. Gebruik het mengsel niet gebruiken als je ziet deeltjes erin. Gebruik het geneesmiddel zo snel mogelijk na het mengen. Als je je schot niet meteen kunt geven, kunt u de spuit in de koelkast te houden voor maximaal 6 uur. Na 6 uur, gooi het medicijn weg en meng nog een dosis.

Gebruik een nieuwe naald, ongeopend flesje of spuit elke keer dat u uw geneesmiddel injecteert. Gebruik geen andere naald niet gebruiken voor de auto-injector voorgevulde pen.

Elk pakket van geneesmiddel bevat een handleiding Medicijnen en een blad genaamd Gebruiksaanwijzing. Lees deze informatie zorgvuldig en zorg ervoor dat je begrijpt

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Avonex: Als u een dosis mist, geef het zo snel als je kunt. Ga naar de volgende week terug naar uw normale schema. Gebruik dit medicijn 2 dagen in een rij.

Correct gebruik van interferon beta-1a

Rebif ®: Als u een dosis mist, geef het zo snel als je kunt. Sla de volgende dag en geef uw normale dosis 48 uur later. Ga naar de volgende week terug naar uw normale schema. Gebruik dit medicijn 2 dagen in een rij.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

WINKEL voorgevulde autoinjector pennen, voorgevulde injectiespuiten of flesjes in de koelkast. Niet bevriezen. Als koeling is niet beschikbaar is, kan Rebif voorgevulde injectiespuiten en Avonex poeder flacons worden bewaard tot 30 dagen bij kamertemperatuur, weg van warmte (temperaturen boven 77 graden F) en direct licht. AVONEX® voorgevulde autoinjector pennen en voorgevulde injectiespuiten worden bewaard tot 7 dagen bij kamertemperatuur van warmte (temperaturen boven 77 graden F) en direct licht. Sta Avonex voorgevulde autoinjector pennen en voorgevulde injectiespuiten opwarmen tot kamertemperatuur vóór de injectie door het verwijderen van de ijskast ongeveer 30 minuten. Laat ze niet te verwarmen in een magnetron of in warm water.

Doe de gebruikte naalden in een harde, gesloten container die de naalden niet kan steken door. Houd deze container buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit geneesmiddel goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen angstig, prikkelbaar zijn, weer te geven of andere abnormale gedrag. Het kan ook leiden tot een aantal mensen om suïcidale gedachten en neigingen te hebben of om meer depressief. Als u of uw verzorger een van deze bijwerkingen opmerkt, vertel uw arts meteen.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Rebif Rebidose titratieverpakking

Neem contact op met uw arts meteen als u een donkere urine, aanhoudende verlies van eetlust, griepachtige symptomen, hoofdpijn, aanhoudende braken, algemeen gevoel van vermoeidheid of zwakte, licht-gekleurde ontlasting, rechtsboven buikpijn of tederheid, of gele ogen of huid. Dit kunnen symptomen van een ernstige leveraandoening probleem.

Dit geneesmiddel kan ernstige allergische reacties, waaronder anafylaxie veroorzaken. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Bel uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, heesheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan het aantal witte bloedcellen in het bloed te verlagen. Dit zal uw kans op het krijgen van een infectie te verhogen. Ook kan het aantal bloedplaatjes in het bloed. Bloedplaatjes zijn noodzakelijk voor een goede bloedstolling. Als dit gebeurt, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen, vooral wanneer uw bloedcellen laag is, om het risico van infectie of bloeden te verminderen

Dit geneesmiddel kan roodheid, pijn of zwelling op de injectieplaats veroorzaken. Sommige patiënten hebben huidinfecties of een permanente indrukking (necrose) onder de huid op de injectieplaats ontwikkeld. Neem contact op met uw arts meteen als u merkt depressief of ingesprongen huid, blauw-groen tot zwarte verkleuring van de huid, of pijn, roodheid of vervelling (peeling) van de huid.

Dit geneesmiddel veroorzaakt vaak een griep-achtige reactie, met spierpijn, koude rillingen, koorts, hoofdpijn, pijn in de gewrichten, en misselijkheid. Het gebruik van uw schot bij het slapengaan kan u toestaan ​​om te slapen door de symptomen. Uw arts kan vragen om een ​​medicijn te nemen om te helpen de controle van de pijn of koorts (bijvoorbeeld paracetamol of ibuprofen). Volg nauwgezet de instructies van uw arts over hoe te voorkomen of deze symptomen te behandelen.

Dit geneesmiddel bevat albumine, die afkomstig is van menselijk bloed. Sommige menselijk bloed producten zijn bepaalde virussen aan mensen die ze hebben ontvangen verzonden, hoewel het risico laag is. Human donoren en donorbloed zijn beide getest op virussen om de overdracht risico laag te houden. Praat met uw arts over dit risico als je bezorgd bent. De Avonex voorgevulde auto-injector pen en de voorgevulde spuit niet albumine die afkomstig is van gedoneerd menselijk bloed bevatten.

Het dopje van de Avonex voorgevulde spuit bevat droog natuurlijk rubber (een derivaat van latex), dat allergische reacties bij mensen die gevoelig zijn voor latex zijn kan veroorzaken. Vertel uw arts als u een latexallergie voordat u start met het gebruik van dit geneesmiddel.

Rebif Rebidose titratieverpakking Side Effects

interferon beta-1a

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Multiple sclerose Copaxone, Tecfidera, Avonex, Aubagio, Gilenya, AMPYRA, Tysabri, Betaseron, Rebif, interferon beta-1a, dimethylfumaraat, mitoxantron, Glatopa, glatiramer, natalizumab, fingolimod, teriflunomide, dalfampridine, Extavia, Novantrone, Rebif Rebidose, Avonex pen, prednison