rabeprazole vertraagde afgifte

Genezing en onderhouden genezing van irritatie van de slokdarm. Het wordt ook gebruikt om de symptomen van gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) (bv zuurbranden) behandelen. Het kan worden gebruikt voor kortdurende behandeling van zweren van de dunne darm. Het kan worden gebruikt met bepaalde antibiotica om zweren van de dunne darm te behandelen en te voorkomen dat ze terugkomen. Het kan worden gebruikt om aandoeningen die ervoor zorgen dat het lichaam te veel maagzuur (bijvoorbeeld, Zollinger-Ellison syndroom) te behandelen. Het kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

Rabeprazole vertraagde afgifte zijn een protonpompremmer. Het werkt door het verminderen van de hoeveelheid zuur in de maag.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Rabeprazole vertraagde afgifte tabletten. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Rabeprazole vertraagde afgifte tabletten. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als rabeprazol vertraagde afgifte tabletten kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of verandering van de dosering van een geneesmiddel.

Gebruik rabeprazole vertraagde afgifte zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe je rabeprazol vertraagde afgifte gebruiken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen kleine, bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden

Constipatie; gas; hoofdpijn; milde diarree of maagpijn; milde keelpijn.

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst of de keel, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid); bloederige of waterige ontlasting; botpijn; pijn op de borst; duizeligheid; flauwvallen; snelle of onregelmatige hartslag; koorts, koude rillingen, of aanhoudende keelpijn; onwillekeurige spierbewegingen; gewrichts- of spierpijn of pijn; rood, gezwollen, blaren of peeling huid; epileptische aanvallen; ernstige of aanhoudende diarree, misselijkheid of braken; ernstige of aanhoudende maag of pijn in de rug; buikkrampen; zwelling van de handen, enkels of voeten; symptomen van nierproblemen (bv niet in staat om te plassen, veranderen in de hoeveelheid geproduceerde urine, bloed in de urine, een grote gewichtstoename); symptomen van leverproblemen (bv, donkere urine, verlies van eetlust, bleke ontlasting, ongebruikelijk misselijkheid, gele verkleuring van de huid of ogen); tremoren; onverklaarbaar gewichtsverlies; ongewone blauwe plekken of bloeden; ongewone vermoeidheid of zwakte.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Heeft u vragen over bijwerkingen hebben, contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. Om bijwerkingen op de juiste bureau melden, lees dan de Gids voor rapportage problemen bij de FDA.

Neem contact op 1-800-222-1222 (de Amerikaanse Vereniging van Poison Control Centers), met uw lokale poison control center (http://aapcc.org), of in noodsituaties onmiddellijk in de kamer.

WINKEL rabeprazole vertraagde afgifte bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 ° C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd rabeprazole vertraagde afgifte tabletten buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Deze informatie mag niet worden gebruikt om te beslissen al dan niet rabeprazol vertraagde afgifte tabletten of een ander geneesmiddel te nemen. Alleen uw zorgverzekeraar heeft de kennis en training om te beslissen welke medicijnen precies bij u passen. Deze informatie doet geen aanbevelingen voor de geneeskunde als veilige, effectieve of goedgekeurd voor de behandeling van elke patiënt of gezondheidstoestand. Dit is slechts een korte samenvatting van algemene informatie over rabeprazol vertraagde afgifte tabletten. Het bevat niet alle informatie over de mogelijke toepassingen, routebeschrijvingen, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen, interacties, bijwerkingen, of risico’s die van toepassing kunnen zijn voor vertraagde afgifte rabeprazol. Deze informatie is niet specifiek medisch advies en geen informatie die u ontvangt van uw zorgverzekeraar te vervangen. U moet met uw zorgverzekeraar voor volledige informatie over de risico’s en voordelen van het gebruik van rabeprazol vertraagde afgifte praten.