qdall 24 uur per dag met vertraagde afgifte capsules

Verlichten van de symptomen van sinus congestie, sinus druk, loopneus en niezen als gevolg van verkoudheid, bovenste luchtweginfecties, en allergie├źn. Het kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

QDALL 24 uur vertraagde afgifte capsules zijn een antihistaminicum en decongestivum combinatie. Antihistaminica blokkeert de werking van histamine, waardoor symptomen zoals waterige ogen en niezen verminderen. De decongestivum bevordert de sinus en nasale drainage, het verlichten van congestie en de druk.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met QDALL 24 uur vertraagde afgifte capsules. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met QDALL 24 uur vertraagde afgifte capsules. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als QDALL 24 uur per dag met vertraagde afgifte capsules kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of verandering van de dosering van een geneesmiddel.

Gebruik QDALL 24 uur per dag capsules met vertraagde afgifte zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over het gebruik QDALL 24 uur vertraagde afgifte capsules.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen kleine, bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden

Constipatie; diarree; duizeligheid; slaperigheid; prikkelbaarheid; hoofdpijn; verlies van eetlust; misselijkheid; nervositeit of angst; Moeite met slapen; maagklachten; braken; zwakheid.

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong); moeilijk urineren of het onvermogen om te plassen; snelle of onregelmatige hartslag; hallucinaties; epileptische aanvallen; ernstige duizeligheid, duizeligheid, of hoofdpijn; tremor; visie veranderingen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Heeft u vragen over bijwerkingen hebben, contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. Om bijwerkingen op de juiste bureau melden, lees dan de Gids voor rapportage problemen bij de FDA.

Neem contact op 1-800-222-1222 (de Amerikaanse Vereniging van Poison Control Centers), uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk. Symptomen kunnen wazig zien zijn onder andere; verwarring; hallucinaties; epileptische aanvallen; ernstige duizeligheid, duizeligheid, of hoofdpijn; ernstige slaperigheid; ongewoon snel, traag, of onregelmatige hartslag; braken.

Store QDALL 24 uur per dag met vertraagde afgifte capsules bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd QDALL 24 uur per dag met vertraagde afgifte capsules buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Deze informatie mag niet worden gebruikt om te beslissen al dan niet QDALL 24 uur per dag met vertraagde afgifte capsules of enig ander geneesmiddel in te nemen. Alleen uw zorgverzekeraar heeft de kennis en training om te beslissen welke medicijnen precies bij u passen. Deze informatie doet geen aanbevelingen voor de geneeskunde als veilige, effectieve of goedgekeurd voor de behandeling van elke pati├źnt of gezondheidstoestand. Dit is slechts een korte samenvatting van algemene informatie over QDALL 24 uur vertraagde afgifte capsules. Het bevat niet alle informatie over de mogelijke toepassingen, routebeschrijvingen, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen, interacties, bijwerkingen, of risico’s die van toepassing kunnen zijn op QDALL 24 uur vertraagde afgifte capsules. Deze informatie is niet specifiek medisch advies en geen informatie die u ontvangt van uw zorgverzekeraar te vervangen. U moet met uw zorgverlener voor volledige informatie over de risico’s en voordelen van het gebruik QDALL 24 uur vertraagde afgifte capsules praten.