pyrvinium

Gebruikt Voor pyrvinium

Pyrvinium wordt gebruikt om maden (enterobiasis) te behandelen. Het zal niet werken voor andere types van worminfecties (bijvoorbeeld rondwormen of lintwormen).

Pyrvinium is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor pyrvinium, moet het volgende worden overwogen

Voordat u pyrvinium

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op pyrvinium of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Pyrvinium is onderzocht bij kinderen en effectieve doses niet gemeld dat andere bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken. Echter, vanwege de beperkte ervaring, is voorzichtigheid geboden bij kinderen met een gewicht van minder dan 10 kg (22 pond). Oudere kinderen hebben meer kans op maagklachten na het ontvangen van grote doses hebben.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van pyrvinium bij ouderen gebruik bij andere leeftijdscategorieën wordt pyrvinium niet verwacht dat verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van pyrvinium beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen.

Correct gebruik van pyrvinium

Geen speciale preparaten (bijvoorbeeld, speciale diëten, vasten, andere geneesmiddelen, laxeermiddelen of klysma’s) zijn noodzakelijk voor, tijdens, of direct na je pyrvinium nemen.

Gebruik een speciaal gemarkeerde maatlepel of een ander apparaat om elke dosis nauwkeurig te meten. Het gemiddelde huishouden theelepel mag nooit aan de juiste hoeveelheid vloeistof.

Pinworms kan gemakkelijk worden overgedragen van de ene persoon naar de andere, met name onder personen in hetzelfde huishouden. Daarom kunnen alle leden van het huishouden te behandelen tegelijkertijd hun besmetting of herbesmetting te voorkomen. Ook kunnen alle leden van het huishouden opnieuw worden behandeld in 2 tot 3 weken volledig opruimen van de infectie. Zorg ervoor dat elk gezinslid neemt de juiste hoeveelheid, omdat de dosis voor iedereen verschillend kunnen zijn.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, neem pyrvinium precies zoals voorgeschreven door uw arts. Lees de instructies op het etiket en volg ze zorgvuldig. De hoeveelheid medicijnen die u nodig heeft is gebaseerd op uw gewicht. U moet het exacte bedrag te nemen als het geneesmiddel gaat werken. Een tweede cursus van pyrvinium is meestal nodig om volledig opruimen van de infectie.

De dosis pyrvinium zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van pyrvinium. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Pyrvinium kan ertoe leiden dat uw huid gevoeliger voor zonlicht dan het is normaal. Blootstelling aan zonlicht, zelfs voor korte periodes, kan een huiduitslag, jeuk, roodheid of andere verkleuring van de huid, of een ernstige zonnebrand veroorzaken. Voor een dag of twee na het nemen van pyrvinium

Als u een ernstige reactie van de zon, contact op met uw arts.

Bij sommige patiënten kan pinworms na behandeling terug met pyrvinium. Wassen (niet schudden) alle beddengoed en nachtkleding (pyjama) na de behandeling kan helpen om dit te voorkomen. Sommige artsen kunnen ook aan andere maatregelen om te voorkomen dat de infectie terug te keren. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

pyrvinium is een kleurstof en brengen kleur aan je ontlasting rood. Deze kleur is niet schadelijk en verdwijnt binnen enkele dagen. Pyrvinium kan ook vlekken op kleding rood. Bij braken, zal het braaksel rood van kleur zijn.

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van pyrvinium

pyrvinium Side Effects