pycnogenol: toepassingen en risico’s

Pycnogenol een verbinding met natuurlijke stoffen. Het komt uit de schors van een Europese dennenboom.

Pycnogenol wordt gedacht aan een antioxidant die helpt de cellen te beschermen tegen schade.

Goede voeding is belangrijk in alle fasen van het leven. Iedereen heeft dezelfde voedingsstoffen, maar de nodige bedragen variëren met de leeftijd, en het dieet niet altijd voorzien van alle voedingsstoffen die je nodig hebt van kindertijd tot je volwassen leven.

Pycnogenol is een gedeponeerd handelsmerk naam voor een Franse formule. De actieve ingrediënten in Pycnogenol kan ook worden gewonnen uit andere bronnen, waaronder pinda huid, druivenpitten en toverhazelaar schors.

Pycnogenol lijkt te helpen met astma en allergieën. Vroeg onderzoek toont dat het nemen van het ten minste 5 weken vóór het begin van allergieseizoen lijkt symptomen verminderen.

In een studie van kinderen met astma, pycnogenol helpen verbeteren symptomen. Het verminderde ook de hoeveelheid astmamedicatie ze nodig.

Pycnogenol kan voordelen voor hart en slagader gezondheid. Schijnt om de bloeddruk te verlagen en de bloedstroom naar de benen. Vroege onderzoek suggereert het kan ook beschermen tegen coronaire hartziekte en bloedstolsels.

Er is goed bewijs dat Pycnogenol helpt met oogletsel veroorzaakt door diabetes.

Meer onderzoek is nodig om te zien hoe dit supplement invloed op alle van deze voorwaarden.

Pycnogenol kan helpen met andere voorwaarden als goed. Ze bevatten

We moeten meer onderzoek om zeker te weten of pycnogenol helpt de behandeling van deze aandoeningen.

Optimale doses van pycnogenol niet zijn ingesteld voor alle omstandigheden. Kwaliteit en actieve ingrediënten in supplementen kan sterk verschillen van maker tot maker. Dit maakt het erg moeilijk om een ​​standaard dosis ingesteld. Vraag uw arts om advies.

rijk aan pycnogenol – – als een behandeling van oudsher, kunnen mensen een brouwsel gemaakt van pijnboomschors drinken.

Vertel uw arts over alle supplementen je neemt, zelfs als ze natuurlijk. Op die manier kan uw arts controleren op eventuele bijwerkingen of interacties met medicijnen.

Bijwerkingen. Pycnogenol lijkt veilig voor gebruik bij volwassenen voor maximaal 6 maanden. Het kan bijwerkingen veroorzaken, zoals

Risico’s. Pycnogenol kan het immuunsysteem te stimuleren. Dus niet veilig voor mensen met immuunstoornissen, zoals zijn

Welke Nutrient; Mist u?