psoriasis: emotionele ondersteuning tijdens de behandeling

De behandeling van uw psoriasis kunnen onder meer medicinale lotions, fototherapie (of licht) behandelingen, de nieuwste medicijnen (de zogenaamde biologicals), of injecties. Kan tijdrovend en stressvol. Terwijl het hebben van de behandeling, is het belangrijk om een ​​sterk netwerk van mensen om je heen voor emotionele ondersteuning.

Je bent het meest waarschijnlijk emotionele steun van naaste familieleden krijgen – een ouder, een echtgenoot, of een broer of zus. De meeste mensen kunnen rekenen op geliefden te begrijpen en bieden praktische hulp. Maar niet hun steun voor lief nemen, want het komt niet gemakkelijk voor iedereen.

Goede vrienden kunnen een andere bron van hulp zijn. Aangezien de meeste mensen weten heel weinig over psoriasis, is het belangrijk om je vrienden te helpen begrijpen van de ziekte en de behandeling ervan. Velen zijn zelfs bang dat ze kunnen vangen.

En wees niet bang om te zeggen hoe je je voelt. Dat is wat goede vrienden zijn voor, na alles.

Het kan zijn dat de tijd te nemen off van het werk voor psoriasis behandelingen of de bijwerkingen van de behandelingen.