prostavan

Zinksupplementen worden gebruikt ter voorkoming of behandeling zinkgebrek.

Gebruikt Voor Prostavan

Het lichaam heeft zink voor normale groei en gezondheid. Voor patiënten die geen voldoende zink te krijgen in hun normale dieet of die een behoefte aan zink kan zinksupplementen nodig. Ze zijn over het algemeen genomen door de mond, maar sommige patiënten kunnen hebben om ze door middel van injectie krijgen.

Zink supplementen kunnen worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw zorgverlener.

Gebrek aan zink kan leiden tot slechte nacht visie en wondgenezing, een daling van de betekenis van smaak en geur, een verminderd vermogen om infecties te bestrijden, en een slechte ontwikkeling van de voortplantingsorganen.

Daarnaast kan prematuren extra zink nodig.

Verhoogde behoefte aan zink moet worden bepaald door uw zorgverlener.

Beweringen dat zink is effectief in het voorkomen van gezichtsverlies bij ouderen niet bewezen. Zink is niet bewezen effectief bij de behandeling van porfyrie.

Injecteerbare zink wordt gegeven door of onder toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Andere vormen van zink zijn zonder recept verkrijgbaar.

Het belang van het dieet

Zodra een geneesmiddel of een voedingssupplement is voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel dit gebruik niet bij productetikettering worden zinksupplementen gebruikt in bepaalde patiënten met de volgende medische aandoening

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke dieet vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel. Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen en / of mineralen in uw dieet, kunt u ervoor kiezen om een ​​voedingssupplement te nemen.

Zink is te vinden in verschillende voedingsmiddelen, zoals mager rood vlees, vis (vooral haring en oesters), erwten en bonen. Zink is ook in volle granen, maar hebben grote hoeveelheden van hele korrels bleek de hoeveelheid zink die geabsorbeerd verminderen. Extra zink kan aan het dieet worden toegevoegd via behandeld (gegalvaniseerd) kookgerei. Foods opgeslagen in ongecoate blikjes kan veroorzaken minder zink beschikbaar te zijn voor de absorptie van voedsel.

De dagelijkse hoeveelheid zink vereist is gedefinieerd op verschillende manieren.

Normale dagelijkse aanbevolen inname in milligram (mg) voor zink worden over het algemeen als volgt gedefinieerd

Als u het nemen van een voedingssupplement zonder voorschrift, aandachtig te lezen en volg de voorzorgsmaatregelen op het etiket. Voor deze supplementen, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Problemen bij kinderen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Problemen bij oudere volwassenen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden. Er zijn aanwijzingen dat de ouderen kunnen het risico lopen een tekort aan zink als gevolg van slechte selectie eten, verminderde absorptie van zink door het lichaam, of medicijnen die de absorptie van zink vermindering of verlies van zink te verhogen van het lichaam.

Het is vooral belangrijk dat u het ontvangen van zijn genoeg vitamines en mineralen wanneer u zwanger wordt en dat u doorgaat met de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen te ontvangen tijdens uw zwangerschap. De gezonde groei en ontwikkeling van de foetus afhankelijk van een constante aanvoer van voedingsstoffen uit de moeder. Er zijn aanwijzingen dat lage bloedspiegels van zink kan leiden tot problemen bij de zwangerschap of defecten in de baby. Rekening grote hoeveelheden van een voedingssupplement in de zwangerschap kan schadelijk zijn voor de moeder en / of de foetus en moet worden vermeden.

Het is belangrijk dat u de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen krijgen zodat je baby ook de vitaminen en mineralen die nodig zijn om goed te groeien krijgt. Echter, het nemen van grote hoeveelheden van een voedingssupplement tijdens de borstvoeding schadelijk zijn voor de moeder en / of baby kan zijn en moet worden vermeden.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze voedingssupplementen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik voedingssupplementen in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van voedingssupplementen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die zinksupplement bevatten. Het kan niet specifiek Prostavan zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Zink supplementen zijn het meest effectief als zij worden genomen ten minste 1 uur vóór of 2 uur na de maaltijd. Echter, als zinksupplementen leiden tot maagklachten, ze kunnen worden genomen met een maaltijd. U dient uw arts te vertellen professional als u uw zink supplement bij de maaltijd.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

Voordat u Prostavan

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Als je mist het nemen van zink supplementen voor één of meerdere dagen is er geen reden tot bezorgdheid, omdat het enige tijd voor je lichaam om serieus te laag in zink geworden neemt. Echter, als uw zorgverlener heeft aanbevolen dat u zink nemen, probeer te onthouden om het te nemen zoals voorgeschreven elke dag.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Wanneer zink combineert met bepaalde etenswaren mag niet worden opgenomen in uw lichaam en het zal u geen goed doen. Als u het nemen van zink, dient de volgende voedingsmiddelen worden vermeden of ingenomen 2 uur na je zink neemt

Do zinksupplementen en koper, ijzer, fosfor of supplementen op hetzelfde moment. Het beste is om ruimte doses van deze producten 2 uur na elkaar, om het volledige voordeel te krijgen van elk voedingssupplement.

Correct gebruik van zinksupplement

Samen met zijn nodig effecten heeft, kan een voedingssupplement een aantal ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Prostavan

Prostavan Side Effects