premenstrueel syndroom (PMS) -home behandeling

De eerste stap in het leren te beheren PMS is om een ​​dagboek bij te houden menstruatie (Wat is een PDF-document?). Schrijf op wat voor soort symptomen je hebt, hoe ernstig ze zijn, wanneer u uw periode, en wanneer je eisprong. Dit kan u helpen bij het identificeren patronen in je cyclus en vooruit te plannen om beter te gaan met de symptomen.

Probeer één of twee tegelijk, in plaats van allemaal tegelijk. Dit zal u helpen vinden welke maatregelen het meest nuttig zijn; Probeer een maat voor 02:58 menstruele cycli. Als het niet lijkt te helpen, probeer dan iets anders.

Verkrijg tenminste 2 ½ uur van matige lichaamsbeweging per week. Oefening kan helpen verlichten van spanning, pijn en-mood-gerelateerde PMS-symptomen; Eet een verscheidenheid van gezonde voedingsmiddelen, met name voedingsmiddelen rijk aan calcium. Omvatten volle granen, eiwit, vetarme zuivelproducten, fruit en groenten; Beperk cafeïne, alcohol, chocolade en zout; Stoppen met roken, als u rookt.

Gebruik van een NSAID (NSAID), zoals ibuprofen of naproxen om pijn te verminderen en menstruele bloeden. Probeer om te beginnen met het nemen van een NSAID 1 of 2 dagen voordat u verwacht pijn om te beginnen. NSAID’s werken het beste wanneer genomen vóór en op regelmatige tijdstippen gedurende de dagen dat u pijn hebt; Draag een meer ondersteunende beha, zoals een sport-bh, wanneer je borsten zacht zijn.

Probeer wat ontspanning technieken, zoals ademhalingsoefeningen, yoga, of een massage therapie; Oefen beter time management, en genoeg slapen; Maak een steunregeling. Word lid van een steungroep van vrouwen die het beheer van PMS. Met uw dierbaren, van plan manieren om de eisen die aan je wanneer je PMS hebt te verminderen.