postpartum depressie-preventie

Het houden van uw lichaam en geest sterk en gezond zal helpen de gevolgen van hormonale veranderingen en stress die bij de bevalling te verminderen.

Vrouwen waarvan het risico is hoger voor de hieronder vermelde redenen zou willen extra stappen om postpartum depressie te voorkomen.

Vraag om hulp van anderen, zodat u zo veel slaap, gezonde voeding, lichaamsbeweging en algemene steun mogelijk kan krijgen; Blijf uit de buurt van alcohol, cafeïne, en andere drugs of medicijnen, tenzij aanbevolen door uw arts; Als u zich zorgen maakt over postpartum depressie zijn, je eerste postnatale checkup 3 of 4 weken na de bevalling plaats van de gebruikelijke 6 weken.

Een geschiedenis van depressie. Als u geen symptomen van depressie laat in een eerste zwangerschap, is een afwachtend beleid geadviseerd. Maar als u een voorgeschiedenis van ernstige depressie, sommige deskundigen raden begeleiding en ondersteuning vóór de bevalling. U en uw arts kan ervoor kiezen om antidepressieve medicijnen te beginnen na de geboorte, vooral als je postpartum depressie hebben gehad. Depressie: moet ik nemen Antidepressiva Terwijl ik zwanger; Een geschiedenis van postpartum depressie. Na de bevalling, niet wachten tot de symptomen te verschijnen. Begin met begeleiding en ondersteuning (sommige vrouwen beginnen begeleiding van een paar maanden vóór de bevalling). U en uw arts kan een combinatie van begeleiding en een antidepressivum te kiezen; Depressie tijdens je zwangerschap. Als u een geneesmiddel tegen depressie, nam tijdens de zwangerschap, blijven nemen het na de geboorte aan uw hoge risico van postpartum depressie te verminderen; Huiselijk geweld. Het potentieel voor huiselijk geweld toeneemt tijdens de zwangerschap van een vrouw en wanneer een paar aan te passen aan een nieuwe baby. Als uw partner gewelddadig is of emotioneel misbruik, u en uw baby fysiek in gevaar, en je hebt een hoger risico van postpartum depressie. Nu meer dan ooit, is het cruciaal dat u uzelf en uw baby te beschermen. Zoeken steun en hulp. Voor meer informatie, huiselijk geweld.