postpartum depressie-behandeling overzicht

Praat met uw arts over uw symptomen, en samen kunt u beslissen wat voor soort behandeling voor u geschikt is.

Hoewel postpartum depressie is al lang bekend, veel deskundigen geloven dat het niet goed wordt gediagnostiseerd. Aangezien de kennis over postpartum depressie groeit, steeds meer zorgverleners op zoek naar risicofactoren bij hun patiënten al in hun eerste prenatale zorg bezoek. Als een vrouw in gevaar is, kan haar zorgverzekeraar haar stemmingen over de hele zwangerschap te evalueren. Na een vrouw geboorte geeft, moet ze en die dicht bij haar let op tekenen en symptomen van depressie. Haar gezondheid …

Vrouwen met een matige tot ernstige postpartum depressie wordt geadviseerd om begeleiding te combineren met een geneesmiddel tegen depressie. Vrouwen met een milde depressie zijn waarschijnlijk profiteren van alleen begeleiding.

U kunt ook profiteren van

Counseling voor zowel u als uw partner. Counseling kan u emotionele steun te geven en te helpen met het oplossen van problemen en het stellen van doelen. Voor meer informatie, zie andere behandelingen; Geneesmiddel tegen depressie. Het verlicht de symptomen van postpartum depressie voor de meeste vrouwen. Voor meer informatie, zie Medicijnen.

Antidepressiva worden doorgaans gebruikt voor 6 maanden of langer, eerste behandeling postpartum depressie en vervolgens een recidief van symptomen voorkomen.

Om een ​​terugval te voorkomen, kan uw arts adviseren dat u medicijnen te nemen voor maximaal een jaar alvorens te overwegen afbouwen ervan. Vrouwen die verschillende periodes van depressie hebben gehad kan nodig zijn om medicijnen te nemen voor een lange tijd.

Een part-time of full-time helper van de moeder; Ouder coaching of baby massage klassen, voor het versterken van de moeder-kind gehechtheid.