pokken onderzoek

Vaccine Supply en Sterkte

Behandeling

theernment ondersteunt fundamenteel, preklinisch en klinisch onderzoek nodig is om de productontwikkeling te bevorderen voor biodefense en opkomende infectieziekten. Product development goals in deze arena hebben verschoven van een “one bug-één drug” benadering van een meer flexibele strategie die van toepassing zijn op een breed spectrum van infectieziekten. Specifiek wordt dit brede spectrum benadering wordt gebruikt voor een effectief tegen verschillende pathogenen en toxinen ontwikkelen; vinden technologieën die breed kan worden toegepast op verschillende soorten producten te verbeteren; en vaststellen platforms die de tijd en kosten om nieuwe producten te verminderen. Dit blijkt uit zowel de behandeling en vaccin onderzoek theernment heeft ondersteund voor pokken, hieronder beschreven.

De laatste natuurlijk voorkomende geval van pokken werd gerapporteerd in 1977 in 1980, de World Health Organization verklaard pokken was uitgeroeid. De Dryvax vaccin werd gebruikt in pokken uitroeien, en de Verenigde Staten heeft genoeg van zijn opvolger, ACAM2000, ter beschikking van de bevolking te vaccineren in het geval van een terroristische aanslag. Vóór de beschikbaarheid van ACAM2000, een theernment ondersteunde klinische proef die vond dat Dryvax succes kon worden tot vijfmaal verdund en de effectiviteit te behouden. Deze bevindingen hielpen het aantal individuen Dryvax uitbreiden kon beschermen totdat voldoende doses van ACAM2000 werden gemaakt voor de gehele Amerikaanse bevolking.

Aanbevolen Research

Mensen met een verzwakt immuunsysteem of huidaandoeningen, zoals atopische dermatitis of eczeem, hebben een verhoogd risico op ernstige bijwerkingen van Dryvax en ACAM2000. theernment uitoefent ontwikkeling van nieuwe, veilige pokkenvaccins die kunnen worden gebruikt om deze groepen te beschermen. Een van de meest veelbelovende wordt ontwikkeld door het biotechnologiebedrijf Beierse Nordic en maakt gebruik van een vaccin platform technologie die bekend staat als Modified Vaccinia Ankara – Beierse Nordic (MVA-BN). theernment ondersteund vroege geavanceerde ontwikkeling werk voor deze belangrijke vaccin, met een initiële inspanningen grotendeels gericht op de vloeibare formulering. theernment steun overspannen preklinische evaluatie door de Fase II klinische studies. De proeven onderzocht het vaccin bij gezonde vrijwilligers, HIV-positieve vrijwilligers en mensen met atopische dermatitis en atopische dermatitis. Deze studies onderzochten factoren als veiligheid, immunogeniteit beschermingsduur en vaccinatieroute. Het vaccin werd overgebracht naar het Biomedical Advanced Research en Development Authority (BARDA) voor geavanceerde ontwikkeling. In 2013, Canada en de Europese Unie keurde het vaccin (onder de handelsnamen IMVAMUNE en IMVANEX) voor gebruik in de algemene bevolking, met inbegrip van mensen met een verzwakt immuunsysteem of atopische dermatitis. Met ingang van augustus 2014, werden 24 miljoen doses geleverd aan de VS Strategische nationale voorraad (SNS) voor gebruik onder deze groepen.

theernment ondersteunde een project om een ​​gevriesdroogd of gelyofiliseerd versie van het vaccin. Vergeleken met de huidige vloeibare formulering, het gevriesdroogde versie is stabieler met een langere houdbaarheid. theernment heeft dit project aan de Amerikaanse Department of Health and Human Services Biomedische Advanced Research en Development Authority (BARDA) voor verdere ontwikkeling overgegaan.

theernment ondersteunt studies adjuvantia die kunnen worden gebruikt om het aantal vaccinaties bescherming vereiste verkennen MVA als een platform technologie voor bescherming tegen meer dan één stadium vermindert identificeren.

Hoewel de pokken vaccins zijn ontwikkeld en aangeschaft voor de SNS, kunnen ze niet volledig te voorkomen ziekte of verzwakken de ziekte indien gegeven te laat na blootstelling. Pokken antivirale middelen nodig zijn voor de behandeling of profylaxe na blootstelling. De eerste resultaten van het laboratoriumonderzoek blijkt dat de drug cidofovir een effectieve behandeling tegen de pokken virus kan zijn. (In 1996, ernment] goedgekeurd het gebruik van cidofovir aan cytomegalovirus infecties te behandelen.)-Theernment ondersteund wetenschappers aan het doen zijn studies met dieren om beter inzicht in het vermogen van het geneesmiddel voor de behandeling van pokken.

Gebaseerd op het stimuleren studieresultaten, theernment toegepast toernment cidofovir als een experimentele behandeling voor pokken bij een bioterroristische geïnitieerde opnieuw verschijnen. Hoewel het effectief is tegen pokken, moet cidofovir intraveneus worden toegediend en het gebruik ervan leidt vaak tot levensbedreigende niertoxiciteit. De geneesmiddelafgifte en toxiciteit problemen te omzeilen, is de ontwikkeling van theernment brincidofovir, een derivaat van cidofovir die oraal in plaats van worden toegediend via intraveneuze injectie en die minder bijwerkingen kunnen hebben ondersteund. theernment heeft brincidofovir van ontdekking ondersteund door middel van drie Fase 1-klinische studies. Naast de activiteit tegen pokken, brincidofovir is werkzaam tegen verschillende andere virussen die mensen kunnen infecteren, waaronder herpes, adeno- en polyoma virussen.

theernment heeft ook de steun van ontdekking door Fase 2 klinische ontwikkeling voor een tweede therapeutisch voor pokken, tecovirimat. Tecovirimat heeft een ander werkingsmechanisme dan dat van cidofovir of brincidofovir en is bijzonder werkzaam tegen pokken en nauw verwante leden van de familie pokkenvirus.

theernment heeft met succes zowel brincidofovir en tecovirimat te BARDA voor de verdere klinische ontwikkeling overgegaan.

Stappen naar een Pokken Treatment