plasma cel neoplasma (inclusief multipel myeloom) behandeling (pdqто): [] -stages van plasma cel gezwellen

Er zijn geen standaard staging systemen voor monoklonale gammopathie van onbepaalde significantie (MGUS), macroglobulinemia en plasmacytoom.

Hodgkin lymfoom, ook bekend als de ziekte van Hodgkin, een soort lymfoom, een kanker van het lymfatische systeem; Het lymfestelsel is een netwerk van nodes (knopen van weefsel) met elkaar verbonden door schepen die vocht en afvalstoffen af ​​te voeren uit het lichaam. De lymfeklieren fungeren als kleine filters, persen uit vreemde organismen en cellen; Het lymfestelsel is ook betrokken bij de productie van belangrijke witte bloedcellen genaamd lymfocyten die u te beschermen tegen verschillende infecties veroorzaakt door bacteriën, virussen, …

Het proces wordt gebruikt om uit te vinden de hoeveelheid kanker in het lichaam wordt genoemd enscenering. Het is belangrijk om het stadium kennen om behandelplan. De volgende tests en procedures kunnen worden gebruikt in het proces opvoeren

Het stadium van multiple myeloom is gebaseerd op de niveaus van beta-2-microglobuline en albumine in het bloed.

Beta-2-microglobuline en albumine in het bloed. Beta-2 microglobuline is een eiwit dat op plasmacellen. Albumine vormt het grootste deel van het bloedplasma. Het houdt vloeistof lekt uit bloedvaten. Het brengt ook nutriënten aan weefsels en draagt ​​hormonen, vitaminen, medicijnen en andere substanties, zoals calcium, hele lichaam. In het bloed van patiënten met multiple myeloom, wordt de hoeveelheid beta-2-microglobuline verhoogd en de hoeveelheid albumine verlaagd.

De volgende stappen worden gebruikt voor multiple myeloom

Fase I multiple myeloma

In fase I multiple myeloma, de bloedspiegels als volgt

Stage II multipel myeloom

In fase II multiple myeloma, de bloedspiegels als volgt

Stage III multipel myeloom

In fase III multiple myeloma, de bloedspiegel van beta-2-microglobuline is 5,5 mg / L of hoger.

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute