phimosis en paraphimosis: oorzaken, symptomen, behandeling en preventie

Tegen de tijd dat de meeste onbesneden jongens zijn 10 jaar oud zijn, kunnen ze de voorhuid terug te trekken uit het hoofd van hun penis. Voor sommigen kan het niet helemaal intrekken totdat ze ongeveer 17 jaar oud. Wanneer dit gebeurt, het heet phimosis.

Data die eindigen met vrijen beginnen vaak met uit eten gaan, zodat de maaltijd zelf kan gezien worden als een vorm van seksuele voorspel – in meer dan één opzicht. Hoe vaak heeft deze er met je gebeurd: Je neemt je vrouw mee uit eten in een leuk restaurant. De ober neemt uw drankje bestellingen en vertelt u van de specials, een bus jongen brengt u een keuze van hartige broodjes, en je naar beneden om het bedrijf van het menu doornemen. Uw oog is op de rechterkant van de pagina – biefstuk? kreeft? steak en kreeft? — wanneer…

Wanneer de voorhuid vast komt te zitten achter het hoofd van de penis, in paraphimosis, kan het verkeer afgesneden. Mannen of jongens van elke leeftijd moet dit serieus te nemen en te zien een arts of ga onmiddellijk naar het ziekenhuis.

Littekenweefsel. Infecties kunnen de voorhuid, die de huid minder elastisch kunnen maken litteken. De stoere weefsel kan het moeilijk maken om het terug te trekken.

Trek en rek. Niet met kracht beweeg je voorhuid. Ga gemakkelijk op. Zelfs trekken of rekken kunnen kleine scheuren en ontsteking die uiteindelijk leiden tot phimosis veroorzaken.

Veroudering. Dezelfde veranderingen die gebeuren op je gezicht met de leeftijd – rimpels en losheid – gebeuren met uw voorhuid. Heb je meer kans om het te krijgen als je minder erectie te krijgen.

Medische omstandigheden. Als je diabetes hebt, heb je meer kans om balanitis, een infectie van de tip van de penis te hebben. Praat met uw arts over uw volledige medische geschiedenis, zodat hij je goed kan behandelen.

Mishandeld voorhuid. Zorg ervoor dat u uw voorhuid terug te zetten nadat u of uw zorgverlener, wast het of voegt een katheter.

Piercings. Pijn en zwelling van de penis doordringen kan het moeilijk maken om de voorhuid zitten na trekken teruggezet.

Tijdens de seks. Je zou kunnen trek je voorhuid terug om seks te hebben. Als het er blijft te lang, zou het zo leuk dat de voorhuid wordt opgesloten achter het hoofd zwellen.

Andere penis omstandigheden. Andere aandoeningen van de penis kan leiden tot voorhuid problemen. Bijvoorbeeld, kan phimosis leiden tot paraphimosis.