permanente anticonceptie: Essure, afbinden van de eileiders en vasectomie

Onder de Affordable Care Act, zullen veel ziektekostenverzekering plannen bieden gratis voor vrouwen preventieve diensten, met inbegrip van mammogrammen, anticonceptie en goed vrouw bezoeken. Kom meer te weten.

Health Insurance Center

Essure is een vorm van permanente sterilisatie bij vrouwen die hormoon-vrij. Plaatsing van de inrichting een procedure gedaan in de spreekkamer en zonder de noodzaak van algemene anesthesie (slaap wordt gebracht).

Essure is een klein anticonceptie apparaat dat lijkt op een veer. Artsen gebruiken een dunne buis een Essure apparaat draad door de vagina in de baarmoeder, en vervolgens in de twee eileiders. Zo krijgt elke vrouw twee Essure apparaten.

Een maas-achtige stof die is ingebed in het apparaat Essure irriteert het slijmvlies van de eileiders, waardoor littekens die tijd permanent blokkeert de buis.

Essure is een zeer effectieve vorm van permanente anticonceptie, klinische studies blijkt dat het 99,8% tegen zwangerschap. Omdat de littekens optreedt na verloop van tijd, moeten vrouwen een andere vorm van anticonceptie te nemen drie maanden na de ingreep. Hierna zal de arts een speciale X-ray te nemen om te controleren of de eileiders worden geblokkeerd en u kunt rekenen op de inzetstukken voor geboortebeperking.

Nee Sterilisatie beschermt niet tegen soa’s, waaronder HIV (het virus dat aids veroorzaakt). Mannelijke latex condooms bieden de beste bescherming tegen de meeste soa’s.

Afbinden van de eileiders, of sterilisatie van de vrouw, is een operatie om “binden de buizen” (eileiders) van een vrouw, die blijvende onvruchtbaarheid veroorzaakt door het voorkomen van vervoer van het ei naar de baarmoeder. Dit blokkeert ook de doorgang van sperma van de buis waar de bevruchting plaatsvindt normaal.

Naar schatting 700.000 vrouwen ondergaan afbinden van de eileiders elk jaar, waardoor het de meest voorkomende vorm van anticonceptie in de VS.