penis behandeling van kanker (pdqто): []: hiermee wijzigt u deze samenvatting (06/21/2013)

De PDQ kanker informatie samenvattingen worden regelmatig herzien en geactualiseerd als er nieuwe informatie beschikbaar komt. Dit deel beschrijft de laatste wijzigingen aangebracht in deze samenvatting met ingang van de datum te kiezen.

Epidemiolog; De leeftijd gecorrigeerde incidentie van carcinoïde tumoren wereldwijd is ongeveer 2 per 100.000 personen [1,2] De gemiddelde leeftijd bij diagnose is 61,4 jaar [3] Carcinoïden vertegenwoordigen ongeveer 0,5% van alle nieuw gediagnosticeerde maligniteiten [2,3…; Anatom; Carcinoïde tumoren zijn zeldzaam, langzaam groeiende tumoren die ontstaan ​​in cellen van het diffuse neuro-endocriene systeem. Zij komen het meest voor in weefsels afkomstig van de embryonale darm. Voordarm tumoren, die goed zijn voor maximaal 25% van de gevallen zich voordoen …

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute