pediatrische voorbereiding voor de medische tests-voorbereiding van uw kind voor een medische test

Medische tests kan eng zijn voor volwassenen en voor kinderen. U kunt uw kind veilig en rustig voelen tijdens medische tests als je begrijpt waarom uw kind is het hebben van de test en blijven zelf kalm.

Probeer om de test of examen te plannen voor een tijd wanneer uw kind niet moe of honger zal zijn. Vertel je kind zo veel of zo weinig over de test dat hij of zij is oud genoeg om te begrijpen. En altijd eerlijk te zijn. Bijvoorbeeld, niet iets wat wel of niet waar zijn, zoals te zeggen dat de test niet zal pijn doen beloven. In plaats daarvan, zou je kunnen zeggen: “Ik zal in de buurt.”

Vraag uw arts over alle geneesmiddelen die uw kind voor de test kunnen hebben om zijn of haar ongemak te verminderen, zoals EMLA crème om de huid te verdoven voordat een naald stick. Op het moment van de test of examen, kan uw kind niet willen samenwerken met de dokter, en je kan het nodig zijn om uw kind stil te houden, zodat de test kan worden gedaan. Laat uw kind niet berispen omdat ze bang zijn of voor het bestrijden of te huilen over het feit dat nog steeds vastgehouden. Als je bang of boos te handelen, of als het te moeilijk wordt voor u om uw kind te houden, kan uw arts u vragen om de kamer te verlaten en dan hebben een assistent houdt uw kind tijdens de test. Doe je best om uw kind te troosten na de test wordt gedaan.

Enkele veel voorkomende tests die uw kind nodig heeft omvatten

Als uw kind krijgt een test in een ziekenhuis, kunt u in staat om te vragen om hulp van een kind het leven expert, een kinder- en jeugdpsycholoog of een soortgelijke professional. Deze persoon kan u advies over hoe om te helpen uw kind omgaan met procedures te geven.

Een bloedonderzoek; Een urinetest; Een röntgenfoto.