pediatrische ondersteunende zorg (pdqâ®): ondersteunende zorg [] -ongeveer deze samenvatting pdq

over PDQ

Incidentie en Mortalit; Geschatte nieuwe gevallen en sterfgevallen als gevolg van laryngeal kanker in de Verenigde Staten in 2014: [1; Nieuwe gevallen: 12.630; Sterfgevallen: 3610; Anatom; Het strottenhoofd is onderverdeeld in de volgende drie anatomische regio; De supraglottische strottenhoofd bevat de strotklepje, valse stembanden, ventrikels, aryepiglottic plooien en arytenoiden; De glottis omvat de ware stembanden en de voorste en achterste commissuren; De subglottische regio begint dan ongeveer 1 cm …

PDQ is een dienst van de. Het is onderdeel van de National Institutes of Health (NIH). NIH is het centrum van het biomedisch onderzoek van de federale overheid. De PDQ samenvattingen zijn gebaseerd op een onafhankelijke evaluatie van de medische literatuur. Ze zijn niet beleidsverklaringen van de of de NIH.

Doel van deze samenvatting

Dit PDQ samenvatting kanker informatie over actuele informatie over ondersteunende zorg kwesties in verband met de behandeling bij kinderen en adolescenten. Het is bedoeld om te informeren en te helpen patiënten, families en verzorgers. Het heeft geen formele richtlijnen en aanbevelingen geven voor het nemen van beslissingen over de gezondheidszorg.

Recensenten en Updates

Editorial Boards schrijf de PDQ kanker informatie samenvattingen en houd ze up-to-date. Deze platen zijn samengesteld uit experts in de behandeling van kanker en andere specialiteiten in verband met kanker. De samenvattingen worden regelmatig herzien en wijzigingen worden aangebracht als er nieuwe informatie. De datum op elke samenvatting ( “Date Laatst gewijzigd”) is de datum van de meest recente wijziging.

De informatie in deze patiënt samenvatting werd genomen uit de gezondheidszorg professionele versie, die regelmatig wordt beoordeeld en zo nodig bijgewerkt, door de PDQ Ondersteunende en Palliatieve Zorg Editorial Board.

Clinical Trial Informatie

Een klinisch onderzoek is een onderzoek om een ​​wetenschappelijke vraag te beantwoorden, zoals de vraag of een behandeling beter is dan de andere. Trials zijn gebaseerd op eerdere studies en het geleerde in het laboratorium. Elke proef geeft antwoord op een aantal wetenschappelijke vragen om nieuwe en betere manieren om kankerpatiënten te helpen. Tijdens de behandeling klinisch onderzoek wordt informatie verzameld over de effecten van een nieuwe behandeling en hoe goed het werkt. Als een klinische studie toont aan dat een nieuwe behandeling beter is dan een momenteel wordt gebruikt, kan de nieuwe behandeling “standaard.” Patiënten kunnen willen denken over het nemen deel aan een klinische proef. Sommige klinische studies zijn alleen open voor patiënten die nog niet begonnen met de behandeling.