pc-spes (pdqто): complementaire en alternatieve geneeskunde [] -veranderingen deze samenvatting (08/07/2013)

De PDQ kanker informatie samenvattingen worden regelmatig herzien en geactualiseerd als er nieuwe informatie beschikbaar komt. Dit deel beschrijft de laatste wijzigingen aangebracht in deze samenvatting met ingang van de datum te kiezen.

Deze complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) beknopte informatie geeft een overzicht van het gebruik van hydrazine sulfaat als een behandeling voor mensen met kanker. De samenvatting bevat een korte geschiedenis van hydrazine sulfaat onderzoek, de resultaten van de klinische proeven, en de mogelijke bijwerkingen van hydrazine sulfaat gebruik; Deze samenvatting bevat de volgende belangrijke informati; Hydrazine sulfaat is een chemische stof die is onderzocht als een behandeling voor kanker en de behandeling van het lichaam wasting (d.w.z. cachexie) …

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute