parkinson progressie van de ziekte: wat gebeurt er

De behandeling kan helpen control symptomen tijdens de vroege stadia van de ziekte van Parkinson. Het wordt meestal starten zodra de symptomen beginnen om uw vermogen om te werken of te doen dagelijkse activiteiten beïnvloeden. Naarmate de ziekte voortschrijdt kunnen geneesmiddelen aanzienlijk minder.

Tremor is meestal het eerste symptoom, die in één arm of been of één kant van het lichaam. Mettertijd de tremor meestal, maar niet altijd spreads op beide zijden van het lichaam. Gewrichtspijn, kan zwakte en vermoeidheid optreden.

Naarmate de ziekte erger wordt, kan de persoon langzame deel, stijve spieren en slechte coördinatie hebben. Hij of zij kan problemen met taken zoals het schrijven, het scheren, tanden poetsen of te hebben. Veranderingen in het handschrift zijn gemeenschappelijk.

Problemen met houding en evenwicht ontwikkelen. Een persoon met Parkinson heeft de neiging om te wandelen in een gebogen manier met snelle, schuifelende stappen.

Na een aantal jaren, zoals spierstijfheid en tremor te verhogen, kan de persoon niet in staat om te zorgen voor zichzelf geworden. Hij of zij kan worden beperkt tot een rolstoel of bed.

Mensen die medicijnen hebben genomen voor meerdere jaren kan niet alleen merken dat hun symptomen erger, maar ook kunnen beginnen met andere problemen beweging te hebben. Deze motorische fluctuaties kunnen enigszins worden verminderd door veranderingen in de geneeskunde van de persoon, maar ze kunnen moeilijk te controleren en kunnen nog ingewikkelder behandeling.

Dementie kan ontwikkelen tot een derde van de mensen die de ziekte late stadium Parkinson. 1 Dementie symptomen kunnen desoriëntatie bij nacht, verwarring en geheugenverlies. Behandeling voor de ziekte van Parkinson kan ook bijdragen aan dit probleem.