papillitis

importan; Het is mogelijk dat de belangrijkste titel van het rapport papillitis is niet de naam die u verwacht. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en wanorde onderverdeling (s) die in dit verslag te vinden.

Optic Nerve papillitis

Geen

Papillitis, ook bekend als optische neuritis, gekenmerkt door ontsteking en achteruitgang van het gedeelte van de optische zenuw zogenaamde optische schijf. Ook wel aangeduid als de ‘blinde vlek’, de optische schijf (optic papillen) is dat deel van de optische zenuw die het oog binnenkomt en sluit zich aan bij de zenuw-rijke membraan voering van het oog (netvlies). De optische zenuwen van het paar zenuwen (tweede craniale zenuwen) die impulsen overbrengen van de retina naar de hersenen. Personen met papillitis ervaring verlies van het gezichtsvermogen aan één oog die zich kunnen voordoen binnen een paar uur na het optreden. De ernst van de visuele beperking kan variëren van geval tot geval, variërend van lichte visuele tekort aan lichtverlies perceptie te voltooien. Daarnaast getroffen mensen ervaren een vermindering van de kleurwaarneming. In sommige gevallen kunnen spontaan herstel optreden. Echter, in andere gevallen kan blijvende slechtziendheid ontstaan ​​als de onderliggende oorzaak niet wordt herkend of behandeld. Papillitis kan om onbekende redenen na een virale ziekte, of als gevolg van of in combinatie met een aantal andere aandoeningen of andere factoren.

Lighthouse Internationa; 111 E 59 S; New York, NY 10022-120; Tel: (800) 829-050; E-mail: info @ lighthous; Internet: http: //www.lighthous; NIH / National Eye Institut; 31 Center D; MSC 251; Bethesda, MD 20892-251; Verenigde staat; Tel: (301) 496-524; Fax: (301) 402-106; E-mail: 2020@nei.nih.go; Internet: http://www.nei.nih.gov; Genetische en zeldzame ziekten (Gard) Informatie Cente; PO Box 812; Gaithersburg, MD 20898-812; Tel: (301) 251-492; Fax: (301) 251-491; Tel: (888) 205-231; TDD: (888) 205-322; Internet: http://rarediseases.info.nih.gov/GARD/

Dit is een samenvatting van een rapport van de National Organization for Rare Disorders (NORD). Een exemplaar van het volledige rapport kan gratis worden gedownload van de NORD website voor geregistreerde gebruikers. Het volledige rapport bevat aanvullende informatie, waaronder de symptomen, oorzaken, de getroffen bevolking, gerelateerde aandoeningen, standaard en experimentele therapieën (indien beschikbaar), en referenties uit de medische literatuur. Voor een full-text versie van dit onderwerp, ga dan naar www.rarediseases en klik op zeldzame ziekten Database onder “Rare Disease Information”.

De informatie in dit rapport is niet bedoeld voor diagnostische doeleinden. Het is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. NORD beveelt aan dat de betrokken personen het advies inwinnen of raadsman van hun eigen persoonlijke artsen.

Het is mogelijk dat de titel van dit onderwerp is niet de naam die u hebt geselecteerd. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en Disorder Subdivision (s) die in dit verslag te vinden

Deze ingang ziekte gebaseerd op medische informatie via de datum aan het einde van het onderwerp. Aangezien de middelen NORD’s beperkt zijn, is het niet mogelijk om elke vermelding in de Rare Disease Database volledig actueel en accuraat te houden. Neem contact op met de in het gedeelte Bronnen vermeld voor de meest actuele informatie over deze stoornis agentschappen.

Voor aanvullende informatie en hulp over zeldzame aandoeningen, neem dan contact op met de Nationale Organisatie voor Zeldzame Ziekten bij P.O. Box 1968, Danbury, CT 06813-1968, telefoon (203) 744-0100, website www.rarediseases of e-orphan @ rarediseases

Laatst bijgewerkt: 3/30/200; Copyright 1989, 1994, 1997, 2005 Nationale Organisatie voor Zeldzame Ziekten, Inc.

 van de Nationale Organisatie voor Zeldzame Ziekten