ouderschap expert: alleen thuis – is je kind er klaar voor?

Toen je jong was, zou je hebt paste voor uw kleine broertjes en zusjes op de leeftijd van 10 of 11. En geen twijfel over bestaan, waren u zeker weet dat u volwassen genoeg waren voor de baan. Maar nu kijk je op je eigen 10-jarige en moeite hebben met het denken aan hem als “groot genoeg” om voor zichzelf zorgen, laat staan ​​een broer of zus.

Wanneer is een kind “oud genoeg” om alleen thuis te blijven? Zelfs binnen dezelfde familie, kan het antwoord variëren van kind tot kind, zegt gast ouderschap expert Tanya Altmann, MD, in de online discussie over Healthy Family Routines. Het hangt af van de leeftijd en volwassenheid van het kind, alsmede de wettelijke bepalingen staat. Sommige staten hebben beperkingen op hoe oud kinderen moeten zijn voordat ik alleen thuis, in het algemeen variërend van 8 tot 14 jaar.

Dus zoals je bent debatteren al dan niet om uw kind thuis te laten terwijl u winkelt voor boodschappen of boodschappen te doen, stel jezelf de volgende vragen

Als u denkt dat uw kind klaar is voor deze nieuwe verantwoordelijkheid, hebben een gesprek met hem eerst. Altmann benadrukt dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat het kind zelf voelt zich klaar. Sommige kinderen kunnen een beetje beducht te zijn op het eerste. Zodat u kunt beginnen met een test – een snelle reis naar de buurman of de winkel op de hoek voor een half uur.

Voordat u vertrekt, gaan over deze belangrijke punten met uw kind

Een moeder herinnert wordt toegestaan ​​om alleen thuis te blijven voor het eerst op de leeftijd van 9, toen ze ziek was en haar moeder moest halen haar zus van school. Op de leeftijd van 11, ze was alleen thuis en kijken naar haar jongere zus. Maar ze merkt dat ze leefden in een zeer rustige buurt met veel gepensioneerde volwassenen een oogje op hen. Haar eigen plannen voor haar kinderen zal afhangen van waar ze wonen en hoe ze verantwoordelijk zijn, net zoals Altmann adviseert.

Hoe heb je besloten toen om je kinderen blijven alleen thuis? Hoe jong is “te jong” in uw huishouden?

Deelnemen aan deze discussie in de Parenting Gemeenschap

Tanya Altmann, MD, FAAP, is een best-selling auteur, een werkende moeder en een UCLA-opgeleide kinderarts, oefenen in Zuid-Californië.

Hoe verantwoordelijk is zij; Kan ze bereiden voedsel veilig en zorg voor kleine snijwondjes en schrammen alleen; Kunt u – of een andere verantwoordelijke volwassene – gemakkelijk te bereiken en weer thuis snel als dat nodig is; Weet ze wat te doen als een vreemdeling stoten of gesprekken?

Veiligheidsvoorschriften: nooit het beantwoorden van de deur voor vreemdelingen, en het vertellen van bellers, “Mijn moeder druk. Kan ik een boodschap aannemen €?; Hoe uw alarmsysteem werk; Noodgevallen contact nummers, met inbegrip van uw mobiele telefoon, de politie en brandweer, en vergif contro; Hoe de First Aid Kit te gebruiken; Wat hij wel en niet kan bereiden in de kitche; Regels voor zaken als huiswerk en het scherm de tijd

Bath tim; Bedtim; karwei; Tanden poetsen