kinidine (oraal, injectie route, intramusculair) beschrijving en merknamen

Kinidine wordt gebruikt voor de behandeling van hartritmestoornissen. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van malaria.

Niet te verwarren dit geneesmiddel met kinine, die, hoewel verwante, heeft verschillende medische toepassingen.

Kinidine is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Kinidine niet uitgebreid bestudeerd bij kinderen, maar het wordt gebruikt bij kinderen behandeling abnormale hartritmes en behandeling van malaria. Kinderen kunnen in staat zijn om hogere doses te nemen dan volwassenen en kunnen minder bijwerkingen (zoals braken, verlies van eetlust, en diarree) dan volwassenen.

Tablet, Tablet, Extended release, Capsule; Solution

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van kinidine bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet te verwachten dat verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij oudere mensen dan nu het geval bij jongere volwassenen. Evenwel quinidine in de lichamen van ouderen langer blijven dan in jongere volwassenen, waardoor het risico op bijwerkingen kunnen verhogen en die lagere doses nodig.

allergieën

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Pediatric

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

geriatrisch

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Zwangerschap

Borstvoeding

geneesmiddelinteracties

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

andere interacties

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u dit geneesmiddel gebruikt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

Andere medische problemen

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

doseren

Neem dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven. Niet meer van dit geneesmiddel in te nemen en het niet vaker dan uw dokter besteld. Gebruik geen doses niet te missen.

Inname van kinidine met voedsel kan helpen verminderen maagklachten.

Voor patiënten die de verlengde afgifte tabletvorm van dit geneesmiddel

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat de kinidine goed werkt en geen ongewenste effecten veroorzaken.

Stop niet met het innemen van dit geneesmiddel zonder eerst met uw arts, om mogelijk te voorkomen verslechtering van uw conditie.

Voordat met elke vorm van chirurgische ingreep (inclusief een tandheelkundige ingreep) of spoedbehandeling, vertel de arts of tandarts die verantwoordelijk is voor dat u dit geneesmiddel gebruikt.

Duizeligheid of licht in het hoofd kunnen optreden met dit geneesmiddel, vooral als je opstaat vanuit een liggende of zittende houding. Opstaan ​​langzaam kan helpen.

Flauwvallen kan optreden bij dit geneesmiddel. Rijd niet of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als flauwvallen optreedt doen.

gemiste Dosis

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u flauwvalt of ervaring andere bijwerkingen van dit medicijn.

opslagruimte

Uw arts kan vragen om een ​​medische identiteitskaart of armband waarin staat dat u gebruik maakt van dit geneesmiddel te dragen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.