het voorkomen van mastitis – topic overzicht

Women’s Health Trends

Mastitis gebeurt meestal bij vrouwen die borstvoeding wanneer bacteriën in de borst door een gebarsten of pijnlijke tepel. Dit kan een infectie veroorzaken. Mastitis begint meestal als een pijnlijke plek in een borst. Het kan rood of warm om aan te raken, of beide. Koorts, koude rillingen en pijn in het lichaam treden meestal ook.

Onder de Affordable Care Act, zullen veel ziektekostenverzekering plannen bieden gratis voor vrouwen preventieve diensten, met inbegrip van mammogrammen, anticonceptie en goed vrouw bezoeken. Kom meer te weten.

Health Insurance Center

Andere tips om te voorkomen dat mastitis onder meer de volgende

-Borstvoeding geven regelmatig. Wacht niet langer of overslaan voedingen. Borstvoeding ten minste om de 1-3 uur of wanneer uw baby honger (voeden op aanvraag). Op deze manier houdt de melkkanalen leeg. In de eerste paar dagen na de geboorte, moet u wellicht uw baby wakker om de 2 tot 3 uur om borstvoeding te geven; Als je weet dat je moet wachten meer dan 4 uur om borstvoeding aan uw baby, regelen een tijd en plaats te pompen of express uw moedermelk. Zie een foto van pompen of uiten van moedermelk; Lijn je baby recht op het geven van borstvoeding. Dit betekent dat het zetten van uw baby de borst naar je borst. De baby moet haken op de tepelhof, langs de tepel. Aanleggen ten onrechte, zoals alleen het verkrijgen van de tepel in de mond van de baby, kan problemen veroorzaken. Je tepels kunnen barsten of worden pijnlijk. Ook uw baby kan niet goed legen van de borst. Masseer de tepelhof als je tepels zijn plat, en duw de tepel naar buiten met uw duim en wijsvinger. Bekijk een slideshow op vergrendeling om te leren hoe u uw baby krijgt te haken op; Alternate die borst je eerst te bieden tegen elke voeding; Gebruik verschillende borstvoeding posities op alle gebieden van uw borst af te voeren. Bekijk foto’s van verschillende borstvoeding posities, met inbegrip van de Australische greep, wieg hold, cross-cradle hold, voetbal houden, en zijligging; Als u begint met pijnlijke of gebarsten tepels hebben, hulp te krijgen van uw arts of een lactatiekundige.

Stuur uzelf een link naar de app te downloaden.

Air-droog je tepels na elke borstvoeding sessie, tot irritatie en kraken te voorkomen; Overweeg het gebruik van een lanoline gebaseerde room, zoals Lansinoh, om je tepels gezond te houden. Deze crème kan ook worden gebruikt om pijn in pijnlijke of gebarsten tepels verlichten. Lansinoh is niet nodig een recept en kunnen worden gekocht over-the-counter; Eet gezond voedsel en drink veel vocht, wanneer je dorst hebt. Na iets te drinken terwijl u borstvoeding helpt u voldoende vocht; Zorg voor voldoende rust. Vraag om hulp bij de dagelijkse taken van vrienden en familieleden zoveel mogelijk; Zorg ervoor dat je beha past goed en is niet strak en beperkend. Dit is vooral belangrijk als u gezwollen worden; Wanneer u klaar bent om uw baby te spenen zijn, stop dan geleidelijk aan het geven van borstvoeding. Geleidelijke spenen is het beste voor jullie beiden. Het helpt voorkomen dat uw borsten van steeds te vol van melk en geeft je baby de tijd om te wennen aan nieuwe eetpatroon. Voor meer informatie, het spenen.

Even geduld aub…