het voorkomen van ADHD: het verkennen van voeding, opvoeding, gedrag van het management en andere strategieën

Hoewel er geen manier is en om te voorkomen; ADHD, zijn er manieren om te helpen alle kinderen voelen en doen hun best thuis en op school.

Complicaties van zwangerschap verband houden met ADHD. U kunt de kans dat uw kind niet hebben van ADHD door gezond te blijven door uw zwangerschap te verhogen. Een gezond dieet en regelmatige doktersbezoeken zijn belangrijk. Dus is het vermijden van het gebruik van alcohol en drugs.

Kinderen van wie de moeder rookte terwijl ze zwanger waren twee keer zoveel kans om ADHD te ontwikkelen. Sommige studies suggereren de blootstelling van een zwangere vrouw te voeren, evenals blootstelling aan lood in de vroege jeugd, kan worden gekoppeld aan ADHD. Andere studies zijn het verkennen van de mogelijke verbinding tussen vroeggeboorte en ADHD.

Het geven van uw kind een gezonde, evenwichtige voeding van jongs af aan is goed voor alle kinderen, ongeacht of ze hebben ADHD.

Sommige deskundigen geloven dat het veranderen van het dieet van een kind hyperactief gedrag kan verminderen. Ben Feingold ontwikkelde een populaire dieet ontworpen om hyperactiviteit te verminderen. Het is een eliminatie dieet dat kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, en conserveermiddelen richt. De medische gemeenschap heeft niet ingestemd met het dieet, en sommige studies hebben Feingold theorie weerlegd. Toch, veel ouders die hebben geprobeerd het dieet meldde een verbetering in het gedrag van hun kind.

Er is geen wetenschappelijk bewijs te koppelen ADHD suiker. Verwerkte suikers en koolhydraten kan het activiteitsniveau van een kind beïnvloeden door snel te verhogen bloedsuikerspiegel. Dit bloedsuikerspiegel spike kan een adrenaline rush die ertoe kunnen leiden dat een kind om actiever te worden, gevolgd door een “crash” van de activiteit en stemming als de adrenaline niveaus vallen te produceren.

Ouders worden aangemoedigd om te proberen het snijden van bepaalde voedingsmiddelen uit de voeding van hun kinderen als ze het gevoel het voedsel van invloed op het gedrag negatief. Het is meestal het beste om een ​​levensmiddel of elimineren op een moment, zodat u er zeker van kan zijn het effect dat u ziet kan worden toegeschreven aan de categorie die u elimineren. Sommige deskundigen echter dat gedragsveranderingen kan worden veroorzaakt door de wijze waarop de families met elkaar terwijl ze op een eliminatie dieet. gedrag van het kind kan verbeteren – niet vanwege de voeding, maar door het krijgen van meer aandacht van de ouders.

Het is belangrijk om niet te ver te gaan. Te restrictief met een dieet van uw kind kan leiden tot voedingstekorten. Diëtisten en artsen kunnen u helpen; Het gezonde e; plannen te maken voor uw kinderen.

Het is belangrijk om de risico’s en voordelen van de eliminatie diëten, in het bijzonder voor kinderen die kan worden ervaren verminderde eetlust als een neveneffect van veel medicijnen vaak gebruikt voor de behandeling van ADHD te wegen.