fysieke examens en tiener sport

Het spelen op een gemeenschap of school sporten team is een geweldige manier voor kinderen en jongeren in vorm te blijven en te leren teamwork. Dat is waarschijnlijk de reden waarom meer dan 38 miljoen kinderen en tieners minstens één sport te beoefenen.

Maakt niet uit welke sport je tiener speelt – of het nu voetbal, voetbal, honkbal, track of vechtsport – er is altijd een risico op het krijgen van pijn. De slachtoffers van de tiener sporten kunnen variëren van kleine verstuikte enkel en repetitieve stammen, tot meer ernstige aandoeningen zoals hitteberoerte of uit te oefenen geïnduceerde astma. Sommige kinderen hebben ernstige allergische reacties op bijen en andere stekende insecten gevonden in de buurt speelvelden.

Om te voorkomen dat je gewond of ziek op het veld, rechter, en te volgen, moeten kinderen en jongeren worden voorbereid. Die voorbereiding begint met het zien van een zorgverlener voor een sport fysieke om ervoor te zorgen dat hun lichamen zijn klaar voor de komende seizoen.

Sommige staten zullen niet toestaan ​​dat jonge atleten beginnen een seizoen of speel een nieuwe sport zonder eerst een sport fysiek. Zelfs als uw staat een sport fysiek niet nodig is, is het een goed idee voor elke tiener die een sport om er een te krijgen om ervoor te zorgen dat ze in topvorm en gezond genoeg om veilig deel te nemen speelt.

Een sport fysieke – ook wel bekend als een pre-deelname lichamelijk onderzoek – is een check-up voor de gezondheid en fitness een tiener te beoordelen als het gaat om een ​​sport. Het is niet hetzelfde als een regelmatige lichaamsbeweging. Tijdens het sporten fysieke, de zorgverlener gaat op zoek naar eventuele ziekten of verwondingen die zouden kunnen maken het onveilig om deel te nemen aan sport en beoordeelt de medische geschiedenis van de familie om ervoor te zorgen aanvullende proeven uitgevoerd indien nodig.

kinderarts De tiener kan de sport-fysieke uit te voeren. assistenten arts en verpleegkundige praktijk kan ook een sport fysieke doen en ondertekenen van de benodigde formulieren. Terwijl sport physicals worden aangeboden op ‘minuut klinieken,’ zoals die in sommige drogisterij ketens, moeten ze de plaats van een jaarlijkse fysieke examen niet met de kinderartsen van uw tiener.

Veel scholen bieden ook sport physicals. Ze zullen meestal opgezet stations rond de sportschool, waar de zorgverleners de verschillende medische tests zal uitvoeren.

Hulp voor Eczem van uw kind; Hoe is ADHD invloed zijn op uw leven; Hulp voor Tummy Troubles in Kids

De feiten: Kids ‘Oral Healt; Children’s Vision Doorlichting; 9 Verrassende Redenen om Get More Sleep