behandeling van kanker van de penis (pdqто): behandeling [] -Stage iv peniskanker

Stadium IV penile kanker wordt bepaald door de volgende classificaties TNM

Deze complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) beknopte informatie geeft een overzicht van het gebruik van het kraakbeen als een behandeling voor mensen met kanker. De samenvatting bevat een korte geschiedenis van het kraakbeen onderzoek, de resultaten van klinische studies, en de mogelijke bijwerkingen van het kraakbeen gebruik; Deze samenvatting bevat de volgende belangrijke informati; Runder (koe) kraakbeen en haaienkraakbeen zijn bestudeerd als behandelingen voor mensen met kanker en andere aandoeningen voor meer dan 30 jaar ….

Standaard behandeling opties

Behandeling opties onder klinische evaluatie

Huidige Clinical Trials

Controleer op US clinical trials uit ‘s lijst van kanker klinische proeven die nu het aanvaarden van patiënten met stadium IV peniskanker. De lijst van klinische proeven kan verder worden verkleind door locatie, drug, interventie, en andere criteria.

Algemene informatie over klinische proeven is ook beschikbaar via de website.

Referenties

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute